PULSE

T-Mobile donosi još jedan mobitel na Androidu

04.09.2009 u 12:22

Bionic
Reading

T-Mobile Hrvatska će tijekom studenog ekskluzivno ponuditi T-Mobile Pulse - smartphone uređaj temeljen na platformi Android. Uz Hrvatsku, T-Mobile će uređaj ekskluzivno ponuditi na još sedam tržišta Europe: njemačkom, britanskom, nizozemskom, austrijskom, makedonskom, češkom i mađarskom

T-Mobile Pulse omogućuje korisnicima T-Mobilea novi, elegantan način na koji mogu biti povezani sa svojim prijateljima te pristupati mobilnom internetu. Uz napredne karakteristike operacijskog sustava Android, pristup rastućoj kolekciji aplikacija s Android tržišta te velikim zaslonom osjetljivim na dodir, uređaj korisnicima pruža iskustvo mobilnog interneta visokih performansi.

Pulse je proizveden u partnerstvu s Huaweiem. Krasi ga crno glatko kromirano kućište debljine od samo 13,5 milimetara, a posjeduje kameru od 3,2 megapiksela s automatskim izoštravanjem, puni HVGA zaslon od tri i pol inča koji je osjetljiv na dodir, HSDPA, Bluetooth, Wi-Fi, GPS i akcelerometar, utor za SD karticu te kotačić za navigaciju. Baterija mu može izdržati do tri i pol sata razgovora te do 300 sati u mirovanju, a u paketu će korisnici dobiti i SD karticu od dva GB dodatne memorije. T-Mobile Pulse pokreće najnovija inačica 1.5 operativnog sustava Android.

T-Mobile Pulse omogućuje korisnicima da ostanu u toku dok su u pokretu pristupajući internetskim zajednicama, elektroničkoj pošti i instant messengeru preko 3G mreže. Uređaj dolazi s nekim od najpopularnijih usluga Googlea, a korisnicima omogućuje i dostupnost brojnim aplikacijama s tržišta Android. Zaslon osjetljiv na dodir i navigacijski kotačić čine iskustvo korištenja iznimno jednostavnim i ugodnim.

Informacija o cijeni uređaja bit će objavljene na dan uvođenja u T-Mobile ponudu.