TURNEJA OBALOM

T-Kamion dolazi na otoke, provjerite koje

01.06.2018 u 15:06

Bionic
Reading

U T-Kamionu ćete moći ugovoriti sve usluge kao i u ostalim T-prodajnim mjestima, a očekuje vas i sniženje u iznosu do 500 kuna na sve vrhunske modele Samsungovih uređaja, najavljuju iz Hrvatskog Telekoma

Posjetitelji T-Kamiona Hrvatskog Telekoma će od 4. do 16. lipnja u Rabu, Senju, Cresu i Malom Lošinju imati priliku zaviriti u ponudu usluga i proizvoda kao što su fitness trackeri, pametni satovi i drugo.

  • +4
Job Fair 2018. Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

U T-Kamionu ćete moći ugovoriti sve usluge kao i u ostalim T-prodajnim mjestima, a očekuje vas i sniženje u iznosu do 500 kuna na sve vrhunske modele Samsungovih uređaja.

Turneja T-Kamiona uključuje sljedeće gradove:

  • 4.-6. lipnja, Rab, parkiralište ispred FINA-e;
  • 7.-9. lipnja, Senj, Pavilnski trg;
  • 11. i 12. lipnja. Cres, ulica Cons
  • 13.-16. lipnja, Mali Lošinj, Trg Republike Hrvatske.

Poseban je naglasak na premium ponudi Magenta 1, jedinstvenoj usluzi koja objedinjuje fiksne i mobilne usluge i koja slavi drugi rođendan od svog predstavljanja.

Tu su i druge usluge namijenjene različitim potrebama korisnika - Internet posvuda, Najbolje tarife, MAXtv putem satelita te smartfoni Samsung S9 i S9+. Svakom kupcu Hrvatski Telekom pripremit će i poseban poklon.

Sadržaj usluge će tijekom turneje biti predstavljen na najnovijem modelu Samsungovog televizora dijagonale 65 inča sa zakrivljenim ekranom. Instalacija usluge bit će dostupna u roku od 48 sati.

Ovogodišnja turneja T-Kamiona traje do 30. studenog i uključit će oko 60 lokacija diljem Hrvatske.