Mankind Divided

Stiže nam novi Deus Ex!

08.04.2015 u 07:47

Bionic
Reading

Nakon brojnih 'tajnovitih' komadića informacija Square Enix je i službeno najavio nasljednika odličnog Human Revolutiona

Deus Ex: Mankind Divided puno je ime nove igre iz franšize Deus Ex. Square Enix ga je najavio velikom pričom u magazinu Game Informer, a Mankind Divided dominira i naslovnicom.

Igra je očekivano u razvoju za platforme PC, PS4 i Xbox One, a igrači će još jednom preuzeti ulogu protagonista Adama Jensena. Godina je 2029. i Jensen radi za Interpol u lovu na kibernetičke teroriste u svijetu u kojemu su ljudi ionako paranoični kada su u pitanju kiborzi



Detalji scenarija još nisu objavljeni, no jedna od lokacija na kojima će odvijati igra je i – Prag.

Dok čekamo više informacija i prvi foršpan, uživajte u nekoliko fantastičnih screenshotova koji su pronašli put do internetskih prostranstava.


Mankind Divided dosad je razvijan pod kodnim imenom Project CKP, a njegovo je ime registrirano još u prvoj polovici prošle godine.


Krajem 2013. Square Enix je najavio Deus Ex: Universe, 'dinamičan i povezan svijet izgrađen u nekoliko igara'. Ukoliko je ta ideja preživjela, Mankind Divided je, čini se, njegov prvi dio. Jedva čekamo.

izvor: Eurogamer