DUKE NUKEM

Stiže li nam to još jedan Đuka Nuklearac?

16.07.2015 u 12:39

Bionic
Reading

Iz kategorije 'ako baš morate?' stižu novosti da Gearbox ne planira odustati od Duke Nukem franšize. IGN izvještava kako je CEO Gearboxa Randy Pitchford za vrijeme nedavno održane konferencije rekao kako je faza konceptnog razvoja novog naslova vezanog uz Đuku Nuklearca gotova stvar. No, na igru će se pričekati još sigurno neko vrijeme - jer se sad traže developeri voljni stvarnog razvoja

 'Nisam kupio franšizu kako bi svi mogli iskusiti Duke Nukem Forever. To je bila cijena koju je valjalo platiti za pružanje prilike Dukeu (...) izazovi su još uvijek pred nama, ali smo gotovi s konceptnim razvojem. Mislim da bi na brzini dobili kada bi se neki valjan developer zainteresirao i s kojim bi mogli raditi (na sljedećem Duke Nukemu)', rekao je Pitchford.

Čelnik Gearboxa nije krio optimizam usprkos opreznosti. Najavio je kako će se, u slučaju pozitivnog razvoja priče, cijela ijndustrija 'okrenuti naglavačke' s najavom novog naslova u Duke Nukem franšizi. 'Deset godina ekipa je obećavala da će Duke Nukem Forever biti najbolja igra ikad, zar ne? Zapravo je ušla u legende po svom vaporware statusu (...) i ima poseban aspekt kojim bi mogla privući više pažnje od Borderlandsa kao franšize', dodao je.

IGN