METALOM PO METALU

Stigao je novi foršpan za robotizirani RPG The Surge

25.03.2017 u 07:56

Bionic
Reading

Svi zagriženi fanovi ultrateških akcijskih RPG-a mogu početi s pripremama za sljedeću dozu mazohizma. Ekipa odgovorna za Lords of The Fallen aktivno promovira svoju novu igru The Surge i da - ona je upravo ono što ste oduvijek željeli

Vi ste, da budemo izravni - lik natrpan kibernetskim dodacima nalik protagonistu Originova BioForgea, samo s puno manje željeza i puno više neutaživog bijesa. Naime svi strojevi na koje nailazite od prvog trenutka igre nastoje vas na neki način umlatiti, a jedina vam je reakcija premlatiti ih prije nego što oni to učine vama.

Igra, očekivano, koristi sustav izdržljivosti sličan onome u Dark Soulsu. Blokiranje, mlataranje oružjem i trčanje troše izdržljivost, a kad padnete na nulu ostajete bez daha, a protivnici vas mogu, ukratko, uništiti.

Uostalom, bacite pogled na petnaestak minuta gameplayja koji je objavio IGN:

22 minute čiste metal po metalu akcije! Izvor: Društvene mreže / Autor: The Surge

Što stoji iza napada strojeva? Pa megakorporacija CREO radi na saniranju užasavajućih posljedica klimatskih promjena, no glavno postrojenje u kojem ste se zaposlili zadesi misteriozna katastrofa.

'Nakon što se probudi iz nesvjestice koju je uzrokovala gore spomenuta katastrofa, Warren ulazi u opasni novi svijet. Roboti su pobjesnili, poludjeli kiber-kolege i neprijateljski AI planiraju mu doći glave, a očigledno je da povratka nema'. napisao je kreativni direktor The Surgea Jan Close.

Jači, brži i otporniji, kažu oni Izvor: Društvene mreže / Autor: Focus Home Interactive

The Surge na tržište dolazi već 16. svibnja, i to na PlayStation 4, Xbox One i PC.