MOJPOSAO

Spremni ste za preokret u IT karijeri? Pogledajte ovotjedne oglase

  • Autor: Tportal.hr
  • Zadnja izmjena 26.09.2022 13:15
  • Objavljeno 26.09.2022 u 13:15
tportal

Izvor: Wikimedia Commons / Autor: rawpixel.com

Ako ste spremni na poslovni zaokret, portal MojPosao i ovog tjedna donosi atraktivne poslovne prilike koje vrijedi pogledati

Želiš sudjelovati u izgradnji komunikacijske mreže korištenjem najmodernijih tehnologija? Privlači te rad u velikom sustavu koji broji više od 300 IT stručnjaka? Ako su tvoji odgovori potvrdni, ovo bi mogla biti prava prilika za tebe! Postani dijelom Zagrebačke banke i zaposli se na radnom mjestu – Specijalist za komunikacijske sustave (m/ž). Možeš raditi od kuće ili iz ureda, birati edukacije kojima ćeš obogatiti svoje znanje i graditi svoju karijeru među odličnim kolegama. Zvuči zanimljivo? Javi im se do 3. listopada.

CROATIA osiguranje, lider na domaćem tržištu osiguranja, zbog uvođenja novog CORE sustava i brojnih transformacijskih inicijativa koje organizacija pokreće, traži pojačanje za svoj tim, na poziciji – IT poslovni analitičar (m/ž). Očekuju te izvrsnu radni uvjeti i stimulativna plaća, božićnica, uskrsnica i regres, polica dodatnog zdravstvenog osiguranja s uključenim godišnjim sistematskim pregledima, mogućnost rada od kuće te dodatne edukacije. Javi im se do 23. listopada.

Nakon više od 60 godina rada i djelovanja u metaloprerađivačkoj industriji Metalis je danas prepoznatljiv proizvođač na tržištu. Njihova snaga su ljudi i njihovo iskustvo, znanje i vještine te stalno ulaganje u njihovu izobrazbu i ulaganje u nove tehnologije. U to se možeš uvjeriti ako im se pridružiš na radnom mjestu: Junior System Administrator (m/ž). Nude ti rad u mladom i poticajnom timu, rad na raznovrsnim projektima, naknadu za topli obrok, nagrade za ostvarene radne rezultate i koješta drugo! Oglas ostaje aktivan do 2. listopada.

Probotica je tim visokokvalificiranih i uspješnih inženjera, znanstvenika i menadžera. Odlična radna atmosfera i zanimljivi projektni zadaci iz područja robotike i autonomne vožnje, dinamični razvojni projekti s mnogim cutting-edge tehnologijama, stimulativna plaća i dodatne edukacije su ono što nude, a traže Programera (m/ž). Prednost pri zapošljavanju imaju kandidatkinje i kandidati s iskustvom u programskim jezicima i naprednim poznavanjem linux-a, a prijave primaju do 1. listopada.

Privredna banka Zagreb nije samo banka – nego i velik centar za razvoj inovativnih tehnologija i digitalnih rješenja. Njihov tim, koji svakodnevno radi na izazovnim i tehnološki naprednim projektima, traži nove kolege. Stručne i motivirane osobe koje žele napraviti novi korak u karijeri u Informacijskoj i komunikacijskoj tehnologiji, mogu im se pridružiti na sljedećem radnom mjestu: Sistem inženjer (m/ž) u Telekomunikacijama. Svoj životopis im pošalji najkasnije do 30. rujna.

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!