DALJINSKI ZA MOBITEL

Sony Ericsson predstavio LiveView

28.09.2010 u 12:18

Bionic
Reading

Pod nazivom Sony Ericsson LiveView dolazi nam mikro zaslon koji bi vlasnicima uređaja na Androidu trebao pojednostaviti upravljanje mobitelima

na.Sony Ericsson LiveView minijaturni je uređaj namijenjen povezivanju s trima postojećim modelima kompanije – Xperia X10, Xperia X10 mini te Xperia X10 mini pro. Ipak, s obzirom na to da se na uređaju za povezivanje koristi Bluetooth, moguće ga je povezati i sa Samsungom Galaxy S te HTC Desire.

Simpatično je to što je uređaj moguće nositi oko ruke poput ručnog sata, a moguće ga je i 'prikačiti' na bilo koji remen.

Ovaj minijaturni zaslon omogućuje udaljeno upravljanje mobitelom te pregledavanje sadržaja poput nadolazećeg poziva, poruka i sličnih informacija, dolaznih podataka s društvenih mreža Twitter i Facebook te slične mogućnosti.

Sam uređaj posjeduje OLED zaslon dijagonale 1,3 inča, ukupno šest tipaka za upravljanje, dimenzije mu iznose 11 puta 35 puta  35 milimetara, a teži 15 grama. Sony Ericsson LiveView bit će dostupan u četvrtom kvartalu ove godine, no cijena se još ne zna.