NOSIVI GADGETI

Smartfoni su out! Smart čarape su in!

07.03.2017 u 06:53

Bionic
Reading

Svi koji su ikad imali problema sa sparivanjem dokoljenki nakon pranja u ovom će novom izumu pronaći sve što su oduvijek željeli, ako se pod time (jasno) ograničimo na čarape

Gležnjače o kojima je ovdje riječ dolaze od proizvođača Blacksocks.com te koriste inovativnu Plus+ tehnologiju. Za ovu tekovinu modernog doba morat ćete iskeširati 189 dolara. Za tu sitnu svotu dobit ćete čak deset pari čarapa, a život će vam biti olakšan aplikacijom za iPhone i malim USB uređajem pomoću kojih ćete moći pratiti status svoje čarape. Ne, ovo ne izmišljamo!

Dakle, kao što smo već spomenuli, ove čarape na sebi imaju specijalu tehnologiju spremljenu u gumbu koji komunicira s uređajem koji opet komunicira sa vašim iPhoneom. Pomoću njega ćete moći pratiti:

  • Gdje se nalazi druga čarapa
  • Koliko često perete čarape
  • Kada su čarape proizvedene
  • Kada ste naručili čarape
  • Kada su vaše čarape poslane

Vaš telefon također može provjeriti boju čarape i savjetovati vam da kupite par nakon što zaključi da ove koje nosite više nisu crno crne, već lagano sive.

Smarter Socks Izvor: Društvene mreže / Autor: Smarter Socks

Ovo je, bez sumnje, nešto o čemu sanjamo desetljećima. Rezultat brainstormanja je Smarter Socks - najpametnije čarape na svijetu. Jedino pitanje koje preostaje je tko će zapravo biti spreman potrošiti 189 dolara na deset pari crnih čarapa i mali uređaj za pretraživanje?