SMARTFONI

Samsungov korejski predstavnik tvrdi da je Galaxy Fold već spreman za tržište

21.06.2019 u 11:20

Bionic
Reading

Unatoč glasinama o još jednoj odgodi Samsungovog egzotičnog mobilnog uređaja, predstavnici kompanije tvrde da razvoj ide po planu

Samsungov smartfon savitljivog ekrana još nije stigao na tržište. Nakon što su u travnju recenzenti dobili Galaxy Fold, velik broj njih prigovarao je na izdržljivost materijala, pogotovo ekrana koji je dobijao vidljiva oštećenja već dva dana nakon početka korištenja. Samsung je ubrzo nakon toga povukao uređaj i odlučio ga popraviti, no do danas nismo dobili konkretni datum izlaska ovog preklopnog uređaja nove generacije.

Prema najnovijim izvješćima, član izvršnog odbora Samsunga tvrdi da je uređaj spreman za tržište.

Potpredsjednik Samsung Displayja Kim Seong-Cheol u utorak je tijekom govora rekao da je Galaxy Fold spreman za izlazak na tržište, prenosi Korea Herald.

  • +2
Samsung Galaxy Fold slike uređaja Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Samsung

'Većina problema sa prikazom je ispravljeno, Galaxy Fold je spreman za dolazak na tržište', komentirao je Samsungov predstavnik tijekom konferencije Korean Information Display Societyja u Seulu. Podsjetimo, Samsung Display je podružnica koja razvija ekrane za Samsung. Razlog zbog kojeg cijelu situaciju valja uzeti s malo rezerve je što Samsung do sada nije dao niti jedan službeni komentar na ovu izjavu.

Također podsjećamo da je Samsung već nekoliko puta rekao da uređaj neće izaći u srpnju.