SAMSUNG ADRIATIC FORUM

Samsung u Zagrebu predstavio hrpu uređaja

09.05.2013 u 17:35

Bionic
Reading

Prvi Samsung Adriatic Forum u prostorijama Muzeja povijesnih vozila Ferdinard Budicki ponudio je širok spektar uređaja južnokorejskog proizvođača, od smartphonea preko laptopa i printera do televizora i 'pametne kuće'

U okruženju oldtajmera imali ste priliku iz prve ruke isprobati novitete u obitelji pametnih telefona, među kojima nedavno predstavljen model Galaxy S4 i pretpremijerno se upoznati s uređajem Galaxy Note 8.0, koji će biti službeno predstavljen tijekom ljeta.

Prezentiran je i Samsungov pametni fotoaparat NX300, koji je dostupan na hrvatskom tržištu od početka ovog mjeseca po maloprodajnoj cijeni od 5.599 kuna u crnoj i bijeloj boji. Smeđa inačica stiže polovicom lipnja.

Moglo se vidjeti i isprobati Samsungova računala, među kojima su novi ATIV Smart PC XE500 te Series 3 NP300 i NP370, monitor S27B970 s PLS matricom, crno-bijeli i kolor laserski pisači s bežičnom tehnologijom CLP-365W, SCX3405W i ML-2165W...

U posebnom izložbenom prostoru predstavljeni su uređaji i tehnologiji vezani uz 'pametnu kuću', gdje se moglo čuti više o novoj seriji perilica za rublje s tehnologijom Eco Bubble, kao i hladnjacima serije 3050, koji uz desetogodišnje jamstvo na motor nude i mogućnost povećanja prostora i energetski učinkovitu LED rasvjetu unutrašnjosti.

Hrvatsku premijeru imao je i novi LED televizor oznake 85S9, koji uz dijagonalu dulju od dva metra nudi četverostruko veću razlučivost slike od postojećih full HD modela te zvučnike od 120 watta. Usto, spreman je za spajanje na uređaje za reprodukciju signala Ultra HD.

Ponudu uređaja u skupini potrošačke elektronike Samsung je zaključio predstavljanjem nove generacije klima uređaja s mogućnošću daljinskog upravljanja pametnim telefonima i WiFi vezom, uređajima Virus Doctor za filtraciju zraka koji uništavaju grinje, pelud, prašinu i alergene tvari te sustavom zaštite od fluktuacije napona klima uređaja i sustavom za zaštitu od korozije vanjskih jedinica klima uređaja.