PARIŠKI TJEDAN MODE

Samsung spaja tehnologiju i visoku modu

21.01.2014 u 12:37

Bionic
Reading

Samsung Mobile i poznati dizajner muške odjeće, Juun.J, objavili su detalje suradnje na ovogodišnjem Pariškom muškom tjednu mode, kojoj je cilj spojiti inovativnu tehnologiju s visokom modom. Inspiriran tradicionalnim idejama i konceptom ulične kulture, Juun.J kreirao je prestižna kožna kućišta za Samsungove GALAXY Note 10.1 2014 tablete

Dva nova inovativna dizajna kućišta, kao i Samsungov najnoviji tablet GALAXY NotePRO 12.2, predstavljeni su na modnoj pisti u sklopu revije dizajnera Juun.J-a, kao dodaci njegovoj kolekciji muške odjeće, čime je Samsung Mobile napravio prvi korak u svijet muške mode.

'Mobilna tehnologija postala je neizostavan dio osobnog stila te utječe na modu više no ikada prije', izjavio je Juun.J, kreativni direktor te dodao - 'Ova suradnja pruža mi priliku da pokažem nadahnuće za svoje dizajne na modnoj pisti te istovremeno prikažem kako su tehnologija i inovacije bitni za moje svakodnevno poslovanje i kreativne procese koji stoje iza mojih kolekcija'.

GALAXY NotePRO 12.2 i GALAXY Note 10.1 2014 predstavljaju vrh ponude Samsungovih tableta. Ova dva uređaja pružaju iskustvo gledanja na velikom ekranu s kristalno čistim zaslonom, u elegantnom i tankom kućištu s kreativnim S Pen mogućnostima te brojnim alatima za multi-tasking. GALAXY NotePRO 12.2 imao je svoje prvo javno pojavljivanje na modnoj pisti Juun.J-a nakon nedavnog predstavljanja PRO linije tableta na CES-u.