brojni popusti i ponude

Samsung pokrenuo novi program vjernosti za najvjernije korisnike

23.12.2020 u 08:52

Bionic
Reading

Vlasnici premium Samsung pametnih telefona mogu pronaći brojne popuste i ponude preko Samsung Members aplikacije. Također mogu skinuti i kod ili vaučer, koji mogu iskoristiti neograničen broj puta

Samsung Electronics Adriatic predstavio je novi program vjernosti kojim će nagraditi svoje najvjernije korisnike. Korisnicima premium Samsung pametnih telefona je na raspolaganju niz posebnih pogodnosti u ekskluzivnom Lounge programu, koji nije limitiran brojem korištenja. Zahvaljujući ovom dugoročnom programu vjernosti, korisnici se mogu počastiti predivnim vikend odmorom, besplatnim zdravstvenim pregledima i tretmanima ljepote ili se dodatno obrazovati. Kako bi uživali u pogodnostima Samsung Lounge programa vjernosti, korisnici se trebaju ulogirati u Samsung account te imati Samsung Members aplikaciju na svom pametnom telefonu.

Božićne i novogodišnje promocije u punom su jeku, no Samsung Lounge program vjernosti pruža mnoštvo sjajnih popusta, ponuda i iznenađenja i kada prođe ovo intenzivno razdoblje darivanja. Odabirom partnera u Samsung Members aplikaciji, korisnici mogu pronaći sve detalje vezane uz prednosti ovog programa. Korištenje je vrlo jednostavno – koristite kod ili vaučer i unosite ga kako biste ostvarili popuste pri kupovini proizvoda i usluga. Pogodnosti Samsung Lounge programa nisu djeljive i može ih koristiti isključivo vlasnik premium Samsung uređaja, kao što su Galaxy S10, S10 +, S10e, S20 FE, S20 +, S20Ultra, Note10, Note10 +, Note20, Note20Ultra, Fold, Z Flip i Z Fold 2.

„Vjernim Samsung korisnicima nastojimo uvijek pružiti vrijedna i zabavna iskustva. Program koji nudimo je nešto uistinu posebno i dostupan je samo za korisnike premium uređaja koji su proizvedeni i prilagođeni za tržišta Hrvatske, Slovenije i Srbije. Svoje vjerne korisnike nismo htjeli nagraditi tek jednokratnom pogodnošću, već poklonom u kojem će moći uživati neograničeno“, rekao je Boris Baketarić, voditelj produkt menadžment odjela, Samsung Electronics Adriatic.

Brojne pogodnosti u okviru Samsung Lounge programa vjernosti uključuju popuste na oftalmološke preglede i operacije u Klinici Svjetlost, besplatan stomatološki paket, besplatan pregled i analize kože lica u Poliklinici Bagatin, kao i povoljniji vikend odmor u hotelu Lone u Rovinju. Također, moguće je birati između velikih pogodnosti poput Cyberteachers Live učenja stranih jezika u Berlitzu ili izvrsnih popusta za razne MBA programe u COTRUGLI Business Schoolu. Tu su i popusti na cijeli asortiman proizvoda u BabyCenteru kao i cijeli asortiman proizvoda u Keindl Sportu, popusti na najpopularnije proizvode iz portfelja FOREO i LELO te popusti na dioptrijske okvire, kontaktne leće i dio asortimana sunčanih naočala Ghetaldus optike d.d. Posebno se ističe i širok spektar popusta na Samsung kućanske uređaje, televizore, monitore i mobilne uređaje.

Popis svih pogodnosti i partnera uključenih u Lounge program nalazi se u Samsung Members aplikaciji. Još jedna dobra vijest je ta da u ovim pogodnostima možete uživati i do dvije godine nakon aktivacije korisničkog računa. Za više informacija posjetite službenu Samsung stranicu ili YouTube kanal Samsung Hrvatska.