MOBILNI NOVITETI

Samsung otvorio novi premium servisni centar u Zagrebu

20.05.2019 u 13:51

Bionic
Reading

Samsung je u ponedjeljak u Zagrebu otvorio svoj najnoviji premium servisni centar koji, među ostalim, pruža i opciju ekspresnog popravka smartfona u roku od sat vremena

Samsung je u suradnji s partnerom Tech Doctor d.o.o. otvorio novi servisni centar u Zagrebu u Vlaškoj ulici 69. Na izložbenom prostoru od ukupno 150 četvornih metara korisnici će imati priliku isprobati i kupiti najnovije uređaje te koristiti usluge servisa i podrške. Za najčešće poteškoće u radu telefona unutar ili van jamstva, servis će korisnicima pomoći i otkloniti kvar za sat vremena.

Otvorenju je prisustvovao Matthew Jinkyu Jeon, predsjednik Samsung Electronics Adriatic te Ivan Šego, direktor servisa Tech Doctor. Prilikom otvaranja, posjetitelji su mogli razgledati i izložbeni postav koji, očekivano, predvodi serija nedavno izašlih Galaxy S10 smartfona.

  • +7
Samsung otvorio novi premium servisni centar u Zagrebu Izvor: tportal.hr / Autor: Damir Rukavina

Samsung je svim svojim korisnicima omogućio da u novom servisnom centru poprave svoje pametne telefone u rekordno kratkom roku. Ukoliko je za popravak uređaja ipak potrebno više vremena, korisnik može zatražiti dostavu uređaja na kućnu adresu. Uskoro će biti dostupna i usluga od vrata do vrata čime korisnici mogu iskusiti servisnu uslugu bez dolaska u servis.

Instagram stories

Ne prate vas dovoljno? Iskoristite ovih šest trikova kojima će vaše priče na Instagramu privući više pažnje

Pogledaj galeriju

'U Samsungu uvijek osluškujemo želje naših korisnika i znamo da su oni uvijek u potrazi za inovacijama koje će im olakšati svakodnevni život. Upravo zato im želimo omogućiti da na jednom mjestu, u samom centru Zagreba, dožive, pitaju za savjet i servisiraju svoje mobitele, tablete i nosive uređaje, ali i isprobaju i kupe najnovije proizvode iz našeg portfelja, kao što su inovativni uređaji iz naše nove S10 linije.', rekao je Matthew Jinkyu Jeon, predsjednik Samsung Electronics Adriatic.

Zagrebački servisni centar za sve korisnike otvoren je svakog dana u tjednu od 8 do 20 sati te subotom od 9 do 15 sati.