TANAK I LAGAN

Samsung otkrio Galaxy Tab A pristupačne cijene

21.05.2015 u 14:49

Bionic
Reading

Južnokorejski div predstavio je novi Android tablet Galaxy Tab A, dijagonale 9,7". Samsung ga opisuje kao spoj funkcionalnosti i vrhunskih performansi uz pristupačnu cijenu

Novi tablet stiže u tri izdanja, a pored uobičajenih Wi-Fi/LTE varijanti, vrh ponude predstavlja dodatak S-Pen olovke, poznate s drugih Samsungovih mobilnih uređaja. Hardver čini još zaslon razlučivosti 1.024 puta 768 piksela, četverojezgreni procesor na radnom taktu od 1,2GHz uparen s 1,5GB radne memorije i 16GB spremišnog prostora (proširivog microSD karticama). Tu su još i 5MP i 2MP stražnja i prednja kamerica te baterija od 6.000mAh.

'Galaxy Tab A je lagan tablet modernog izgleda a njegove snažne performanse su upravo ono što naši korisnici očekuju od linije proizvoda Samsung Galaxy', izjavio je Belizar Zečić, voditelj odjela telekomunikacija u hrvatskom predstavništvu tvrtke Samsung Electronics te dodao:

'Izuzetno lagan i debljine svega sedam i pol milimetara, Tab A savršeno pristaje u dlan pa ga je lako nositi i koristiti. Omjer stranica zaslona dizajniran je tako da uz unaprijeđenu tehnologiju kamere poboljša iskustvo gledanja. Ukratko, Galaxy Tab A korisnicima nudi savršen spoj stila i značajki po veoma pristupačnoj cijeni.'

Galaxy Tab A bi se na hrvatskom tržištu trebao prodavati po cijeni od 2399 kuna, a očekuje se dostupnost u crnoj ili bijeloj boji.