MOBILNI NOVITETI

Samsung je upravo predstavio novu seriju uređaja Galaxy A

27.02.2019 u 15:21

Bionic
Reading

Korejski proizvođač predstavio je dva nova uređaja srednje klase - Galaxy A50 i Galaxy A30 koji 'nude napredne značajke po prihvaltjivoj cijeni'

Samsung je predstavio novu Galaxy A seriju uvođenjem dva nova pametna telefona srednje klase. Galaxy A50 i A30 nude nadogradnju u vidu ekrana, baterije i kamere.

'Predani smo pružanju značajnog napretka za bolje mobilno iskustvo, a inovacije započinju s nadograđenom Galaxy A serijom. Korisnici svakodnevno mijenjaju način na koji se povezuju, a njihovi pametni telefoni ih moraju pratiti. Naša nova Galaxy A serija nudi poboljšanja bitnih značajki koje će podržati interakcije uživo, s različitim mogućnostima za zadovoljavanje korisničkih stalno promjenjivih potreba.', rekao je DJ Koh, predsjednik i izvršni direktor Odjela za IT i mobilne komunikacije tvrtke Samsung Electronics.

Galaxy A50

Galaxy A50 dolazi sa trostrukom kamerom ultra širokog objektiva i značajkom Inteligentnog prekidača. Uređaj može prepoznati i preporučiti kada treba koristiti način širokog snimanja. Galaxy A50 ima glavnu kameru od 25MP i kombinaciji s objektivom za dubinu.

Kamera softverski može optimizirati scene koja prepoznaje te otkriva nedostatke pomažući korisnicima da snime bolju fotografiju.

Galaxy A50 ima skener za očitavanje otiska prsta na zaslonu, dok sam uređaj dolazi u tankom dizajnu i glatkom zakrivljenom obliku. Samsung Galaxy A50 dostupan je u četiri nove boje: crnoj, bijeloj, plavoj i koraljnoj.

Galaxy A30

Galaxy A30 dizajniran je za 'korisnike koji su cijelo vrijeme u pokretu', a dolazi sa baterijom od 4.000mAh. Smartfon također ima Super AMOLED Infinity-U zaslon od 6,4 inča od ruba do ruba.

A30 donosi značajke kamere poput dvostrukog objektiva, uključujući ultra širokog objektiva te jednostavan i siguran pristup sa značajkom otključavanja pametnog telefona otiskom prsta na stražnjoj strani uređaja. Uređaj je također moguće otključati prepoznavanjem lica.

  • +4
Samsung Galaxy A30 i Samsung Galaxy A50 slike uređaja Izvor: Promo fotografije / Autor: Samsung