MOBILNI NOVITETI

Samsung ima novi pametni sat: Ovo je Galaxy Watch Active2

06.08.2019 u 12:01

Bionic
Reading

Pored brojnih očekivanih nadogradnji, novi sat iz Samsunga donosi i poboljšanu povezivost uz pomoć LTE-a

Samsung Electronics je predstavio novi Galaxy Watch Active2. Najnovji korejski pametni sat donosi nekoliko malih nadogradnji u odnosu na prošlogodišnji model, no i dalje radi sve što se od njega očekuje - on prati postizanje fitnes ciljeva, kontrolu stresa, količinu sna te naravno - podsjetnike koji stižu s korisnikovog mobilnog uređaja.

'Tržište pametnih satova brzo raste, a Samsung je, na veliko zadovoljstvo svih korisnika, na njemu prisutan s kontinuiranim inovacijama i novitetima. Galaxy Watch Active2 znatno će olakšati i poboljšati život korisnicima, pružajući im bolju kontrolu nad zdravljem i bolju povezivost s drugim uređajima.', izjavio je DJ Koh, predsjednik i izvršni direktor Odjela za IT i mobilne komunikacije tvrtke Samsung Electronics.

Dizajn

Galaxy Watch Active2 dolazi u nekoliko varijanti - 44 mm ili 40 mm i to u verziji od aluminija (jeftinija) ili nehrđajućeg čelika (skuplja) koji dolazi s kožnim remenom. Rotirajući okvir Galaxy Watch Active2 pametnog sata sada ima nove značajke (moguće ga je okretati u oba smijera), a sve je okićeno sučeljem koje pruža OneUI.

Softver uključuje značajku My Style koja radi tako da se fotografira outfit te u aplikaciji Galaxy Wearable bira željenu boju sata.

Za aktivne

Galaxy Watch Active2 može pratiti više od 39 različitih vježbi, a automatski se aktivira kod hodanja, trčanja, vožnje bicikla, plivanja, veslanja, dinamičnih vježbi i treninga na orbitreku. Sat dolazi i sa opcijom Running Coach i novim senzorima kojima uređaj prati ritam trčanja u sedam različitih dostupnih programa.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Samsung

LTE

Zahvaljujući LTE povezivosti, Galaxy Watch Active2 omogućava primanje ili uspostavu poziva, pristup društvenim mrežama i željenom sadržaju ili pregleda kratkog videozapisa.

Dio Galaxy ekosustava

Kada je Galaxy Watch Active2 uparen s Galaxy pametnim telefonom, opcija Watch Camera Controller na pametnom satu omogućuje fotografiranje, snimanje, pregledavanje snimljenog sadržaja te prijelaz s običnog na selfie način fotografiranja, dok bežična PowerShare značajka mobilnog telefona omogućuje jednostavno punjenje pametnog sata. Sve Samsungove usluge koje su dio Galaxy ekosustava, a među kojima su Samsung Health, SmartThings, Samsung Pay i druge su integrirane u pametni sat i mobilne uređaje.

TEHNO IZBOR

Pogledajte jeftinije smartfone za svačiji ukus i džep

Pogledaj galeriju