smartfoni

Nova Galaxy S20 serija dolazi naoružana naprednom 5G tehnologijom

12.03.2020 u 15:43

Bionic
Reading

Pametni telefoni Samsung Galaxy S20 u petak stižu na hrvatsko tržište. Riječ je o prvoj cjelovitoj Samsung 5G seriji uređaja s najmodernijim i najnaprednijim rješenjima, koju čine Galaxy S20, Galaxy S20+ i Galaxy S20 Ultra, javljaju iz Samsunga

Nova Galaxy S20 serija dolazi naoružana naprednom 5G tehnologijom i nudi razne nove mogućnosti, poput video-chata visoke rezolucije uz Google Duo te YouTube u 8K rezoluciji.

'Samsung mnogo ulaže u razvoj novih uređaja, a tehnologija koju smo donijeli u novoj Galaxy S20 liniji posljedica je dugotrajnog istraživanja i razvoja kvalitete koja dolazi sa svim komponentama i sa svime što nudimo na tržištu. Ulaskom u novo desetljeće, cijela Galaxy S20 serija po prvi put dolazi s mogućnošću 5G povezivanja, čime smo našim korisnicima omogućili bržu i jednostavniju komunikaciju te povezivanje s okolinom', istaknuo je Matthew Jinkyu Jeon, predsjednik Samsung Electronics Adriatic.

Galaxy S20 serija stavlja fokus na kameru od 108MP, koja kombinira umjetnu inteligenciju s najvećim Samsung senzorom. Kod Galaxy S20 Ultra modela Space Zoom tehnologija koju pokreće UI omogućava povećanje fotografije i do 100 puta, a Super Steady 2.0 značajka pruža stabilizaciju snimanja i tehnologiju analize pokreta.

Samsung Galaxy S20 Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Samsung

Galaxy S20 uređaji dostupni su svemirski sivoj, nebesko plavoj i nebesko rozoj boji, Galaxy S20+ u svemirski crnoj, svemirski sivoj i nebesko plavoj boji, a Galaxy S20 Ultra u svemirski crnoj i svemirski sivoj boji.