ASHES OF ARIANDEL

Prvo proširenje za Dark Souls 3 izgleda apsolutno predobro

23.09.2016 u 14:38

Bionic
Reading

Igrači i mazohisti željni sirovog izazova uskoro će doći na svoje. From Software i Bandai Namco izbacili su video u kojem prvi put možemo vidjeti kako Dark Souls III: Ashes of Ariandel izgleda u akciji

Riječ je o prvom od dva plaćena DLC-a najavljenih za višestruko hvaljeni akcijski RPG Dark Souls 3. Ashes of Ariandel vodi nas u regiju Ariandel gdje ćemo pokušati razotkriti zbog čega je nekad predivni kraj postao mračan, hladan i... pa... zločest. Na putu će nam se naći velik broj novih mrskih neprijatelja, a na našoj strani bit će nova oprema, nove čarolije i naravno - neuništiva volja.

U novom foršpanu moguće je vidjeti više od četiri i pol minute čistog gameplayja. Nepotrebno je napominjati kako je već iz videopriloga moguće zaključiti kako nas u ekspanziji čeka jako velik izazov. Neki od neprijatelja već ulijevaju osjećaj straha, a bossovi izgledaju kao da ćemo pri borbi s njima umrijeti deset puta prije nego što ih konačno pošaljemo u vječna lovišta.

Jedina stvar na koju bismo vas upozorili prije nego što kliknete na video je da pripazite na spoilere. Ovaj trailer ih, napominju iz From Softwarea, ima više nego što bi neki gejmeri možda htjeli.

Kako god bilo, igra izgleda stvarno dobro. Ne sumnjamo da će obožavatelji serijala u ovom teškom dodatku pronaći upravo ono što su tražili. Dobra vijest? Čeka nas još jedan za sad nepoznati DLC.

Dark Souls 3: Ashes of Ariandel najavljen je za sve poznate platforme (PC, PlayStation 4 i Xbox One) te bi se na tržištu trebao pojaviti početkom iduće godine te će koštati 14,99 dolara. Oba DLC-a dolaze u sklopu sezonske propusnice koja će vas koštati 24,99 dolara.