MOBILNI NOVITETI

Prve slike Asus Zenfonea 6 prikazuju masivni ekran bez 'zubića' i rupice za kameru

03.05.2019 u 12:18

Bionic
Reading

Prema najnovijim objavljenim slikama, Asus Zenfone 6 mogao bi imati veliki ekran bez ijedne ugrađene vizualne 'smetnje', a sve bi mogao postići skrivenim mehanizmom za selfi kameru

Asus već neko vrijeme potiho radi solidne telefone, a sudeći prema prvim slikama Zenfona 6, tradicija se uspješno nastavlja. Prva 'fotografija' novog flagshipa iz Asusa objavljena je na Twitteru i reklamira frontalni prikaz bez ikakvih rubova niti zubića.

Ono što telefon ima, doduše, je mala 'usnica' na vrhu uređaja koja vjerojatno skriva selfi kameru koju je mehanizmom moguće izvući prema gore.

Pored očiglednog izazova drugim proizvođačima, Zenfone 6 bi mogao donijeti i novi dvostruki sustav izvlačenja koji na jednu stranu izvlači kameru, a na drugu zvučnike. Pored dizajna koji podržava masivni ekran bez zubića, najava ne priča puno o samom telefonu osim što kaže da se 'prkosi običnome'.

Kao i svaki put do sad, postoji izvjesna šansa da se opet radi o napuhivanju uređaja koji zapravo nije ništa revolucionarno, no što god se na kraju desilo, premijeru uređaja vidjet ćemo 16. svibnja.

TEHNO SAVJETI

Android vam je stalno prazan? Produljite trajanje baterije uz ove savjete

Pogledaj galeriju