START IT UP

Produljen rok za natječaj Zagrebačke banke

25.03.2016 u 19:30

Bionic
Reading

Zagrebačka banka produžila je rok za natječaj Start IT Up, dio natječaja Moj Zaba Start. Sva informatička rješenja možete prijaviti do 6. travnja u 23.59

Kao što je tportal već pisao, Start IT Up je novi natječaj kojim Zagrebačka banka prikuplja prijedloge informatičkih rješenja za konkretne zadatke vezane uz njeno poslovanje. To su:

Jednim klikom do odobrenja - Zaba koristi Share Point kao interni portal, a vrlo često tijekom nekog od brojnih procesa, potrebno je odobrenje ili dodatni podatak koji mora unijeti određena osoba. Kako to napraviti najjednostavnije moguće iz mobilne aplikacije na svim platformama?

Virtualni asistent - aplikacija kojom bi klijenti i neklijenti mogli saznati u kojoj je poslovnici najbližoj njihovoj trenutnoj lokaciji najkraći red za traženu uslugu

E-zaba otvori se - kako korištenje Zabinih usluga na web-stranici internetskog bankarstva može biti što jednostavnije i intuitivnije.

Za najbolje projekte pripremljene su nagrade: 30 tisuća za prvo, 20 tisuća za drugo i deset tisuća za treće mjesto.


Natječaj Start App, otvoren za dodjelu financijske potpore aplikacijama koje nude rješenja za unaprjeđenje i jednostavnije poslovanje u segmentu malog poduzetništva (poljoprivreda, turizam, mikropoduzetništvo) još uvijek traje.

Među prijavama će biti odabrano deset finalista koji će dobiti po deset tisuća kuna bruto, dok pobjednici mogu računati na po sto tisuća kuna bruto.