PLAYSTATION SLAVI

Posebno izdanje PlayStationa 4 stiže u Hrvatsku!

12.12.2014 u 14:33

Bionic
Reading

Ekskluzivno prezentacijsko pakiranje dvadesete obljetnice PlayStationa u cijelom je svijetu dostupno u samo 12.300 primjeraka, a uskoro će biti dostupno i u Hrvatskoj

Ako pratite vijesti ovih dana, vrlo ste vjerojatno čuli za obljetničku 'sivu' inačicu PlayStationa 4. Riječ je o specijalnom izdanju koje je ograničeno na 12.300 primjeraka u cijelom svijetu, tako da će samo rijetki sretnici imati priliku zaigrati na ovoj neponovljivoj konzoli.

Jedinstvenog dizajna, boje original gray i u retro stilu, ovaj je model inspiriran originalnim PlayStationom te zajedno s pripadajućim dodacima dolazi zapakiran u obljetničkoj kutiji


Prema najnovijim vijestima iz PlayStationa Hrvatska, ova ekskluzivna konzola uskoro će biti dostupna i na našim prostorima. Njezin dolazak je jedinstvena prilika lokalnim fanovima čuvenog PlayStationa da nabave ovu doista rijetku varijantu omiljene platforme za igranje.

Izvorni PlayStation izdan je 3. prosinca 1994. u Japanu te je dijelom rezultat Sonyjevog i Nintendovog neuspješnog zajedničkog projekta. Zahvaljujući malim dimenzijama, revolucionarnom mediju (CD-u), vrhunski dizajniranom kontroleru, kao i za to vrijeme moćnom hardveru, ovaj uređaj je bez problema konkurirao Nintendu 64 i Sega Saturnu. Njegov uspjeh polučio je nevjerojatnom zbirkom igara - do 1997. igračima diljem svijeta ponudio je nevjerojatnih 7918 naslova.