TEHNO NOVITETI

Evo što su za najžešće gejmere priredili u Barceloni

23.02.2018 u 12:57

Bionic
Reading

ADATA, kompanija najpoznatija po izradi memorije najavila je prvo sudjelovanje na MWC-u 2018. Evo što su pripremioli proizvođač visokoperformansnih DRAM modula, NAND flash proizvoda i dodatne opreme za mobilne uređaje, najavio je svoje prvo sudjelovanje na skupu Mobile World Congress (MWC) 2018

ADATA i XPG na ovogodišnjem MWC-u predstavljaju svoje rješenje za mobilno igranje koje, prema službenom izvješću, 'nudi mobilnost, funkcionalnost i praktičnost s ciljem zadovoljavanja potreba sve većeg broja korisnika mobilnih uređaja'. ADATA predstavlja tri najnovija spremnika napajanja s baterijskim ćelijama visoke gustoće, dok XPG donosi EMIX I30 s patentiranim dizajnom i 5.2-kanalnim surround zvukom. Spajanjem tih dvaju uređaja u malom pakiranju dobiva se rješenje za igrače na mobilnim uređajima.

XPG-ova serija audioproizvoda za igrače

EMIX I30 sa svojih 5.2 kanala temelji se na već dokazanoj tehnologiji s unutrašnjom vakuumskom cijevi koja stvara 3D surround zvuk. EMIX se sastoji od zvučnika koji se stavljaju u uho veličine 13,5 mm, a napravljeni su od prilagodljivog monomerskog materijala.

EMIX I30 kompatibilan je s većinom elektroničkih uređaja: PC-ju, konzolama ili mobilnim uređajima. Kad se radi o igračima na PC-ju, komplet slušalica EMIX H30 i pojačala SOLOX F30 predstavlja prvi XPG-ov izlet u audiorješenja za igrače. EMIX H30 sadrži drivere veličine 53 mm s rasponom frekvencije od 20 do 20 000 Hz. SOLOX F30 ima prolazni zvučnik te dodatne načine reprodukcije zvuka. Načini rada za igranje, glazbu, filmove i govorno čavrljanje nude jasnoću, dubinu i zvučnost, mijenjajući zvučnu kulisu tako da se automatski prilagođuje primjeni.

ADATA u 2018.

CW0050 je ultratanka pločica za bežično punjenje debljine samo 6 mm koja podržava standard Qi za bežično punjenje najnovijih mobilnih uređaja kao što su Apple iPhone 8, iPhone X i Samsung Galaxy 8/Note 8. Tri najnovija spremnika napajanja s baterijskim ćelijama visoke gustoće – P10050, P16750 i P20010 – dolaze u raznolikoj ponudi boja i kapaciteta. ADATA će u bliskoj budućnosti nastaviti nuditi nove verzije vanjskih tvrdih diskova i SSD-ova, uključujući vanjski tvrdi disk HD330 kapaciteta 5 TB, vanjski tvrdi disk HD710M Pro u kamuflažnim bojama i vanjski USB-C SSD SE730H kapaciteta 1 TB.