Nova perjanica iz Samsunga

Pet razloga zašto morate kupiti Samsung Galaxy S8

25.09.2017 u 17:02

Bionic
Reading

Mobitel je napokon dostupan i u slobodnoj prodaji u Hrvatskoj, točnije na Bazzaru

Perjanica mobitela korejskog tehnološkog diva ove je sezone dobila novo izdanje, točnije dva, Galaxy S8 i Galaxy S8+, a mobiteli su napokon dostupni i u slobodnoj prodaji u Hrvatskoj, točnije na Bazzaru. Tražite li novi mobitel provjerite ovih pet razloga zašto se baš odlučiti za S8. Ustvari, dat ćemo vam još tri dodatna razloga zašto to napraviti na bazzar.hr.

1. Ekran

Vremena kad smo imali mobitele s fizičkom tipkovnicom su davno iza nas, a čini se kako i ona u kojima imamo makar i jednu tipku na prednjoj strani telefona posustaju. Predivni ekran, vrhunske razlučivosti proteže se od ruba do ruba (pa i malo preko ruba) prednje strane dijagonale 5.8 inča, što je 14.7 centimetara, ili čak 6.2 inča (15.8 cm) u S8+ verziji, a sve to s omjerom slike 18.5:9. Drugim riječima, tražite li mobitel na kojem ćete s jednakim guštom gledati filmove i pregledavati Instagram ili se dopisivati na Facebooku - ne tražite dalje.

2. Sigurnost

Zaboravite na lozinke, koji ionako zaboravljamo prečesto, zaboravite na povlačenje linija u čudnim smjerovima kako bi zavarali lopove koji sam vrebaju kako bi otuđili i iskoristili vaš mobitel. S8 je moguće otključati na dva potpuno intimna načina koja teško da će itko moći kopirati. Prvo je tu, sada već standardni, poboljšani, čitač otiska prsta, koji se nalazi na stražnjoj strani mobitela, taman na mjestu gdje ćemo staviti kažiprst. No, tu je i revolucionarni čitač rožnice. Dovoljno je pogledati u prednju kameru i mobitel će vas prepoznati. Treba li vam to? Pa recimo samo da više ne morate vaditi ruke iz rukavica tijekom zime kako bi otključali mobitel.

3. Bixby

No, što kada otključate mobitel pogledom, a ruke su vam i dalje u rukavicama? Kako upravljati mobitelom? Ne brinite, tu je virtualni asistent s kojim možete komunicirati glasovnim komandama, kojeg prizivate pritiskom sa strane na jednu od rijetkih fizičkih tipki, a koji je, za razliku od konkurencije, prvenstveno napravljen da vam olakša rad na mobitelu. Želite li otvoriti messenger i najboljoj prijateljici poslati sliku ajvara koji ste upravo napravili? Ništa lakše, Bixby će to sve napraviti za vas, samo mu recite.

4. Kamera

Trebamo li išta reći o ovoj kameri pored činjenice da su vrlo aktivne rasprave na svjetski forumima ima li smisla više nositi (ili uopće kupovati) profesionalne ili čak polu-profesionalne kamere, kad S8 ima ovakve specifikacije? Ok, u određenim uvjetima profi oprema je potrebna, ali ti su trenuci stvarno prerijetki. S8 koristi suvremene tehnologije, kao što je Dual Pixer Shooter, koje omogućavaju vrlo brzo izoštravanja fokusa bez obzira u kakvim svjetlosnim uvjetima se radi, snimanje UHD 4K videa, usporenih videa, makro fotografija, a u pro modu možete, kao na pravom fotoaparatu namještati i sve varijable, od otvora blenda, preko ISO, do ekspozicije, temperature… Naravno, mobitel je i otporan na vodu se može koristiti i za podvodni video ili fotografije.

5. Korak do računala

Spojite li S8 na DeX docking station mobitel se pretvara u skoro pa punokrvno računalo na koje možete spojiti miša i tastaturu te ga prikopčati na monitor i televizor te raditi kao da ste na stolnom računalu. Mobitel će se ponašati kao Chromebook, na kojem možete pokrenuti i, zahvaljujući partnerstvu s VMware, i virtualni Windows stroj. S druge strane, možete se daljinski spojiti na svoje kućno računalo i raditi kao da ste doma.

Dodatni razlozi za kupovinu na Bazzar.hr

Za početak tu je višefunkcionalni Samsung Bottle zvučnik koji dobijete kao poklon pri kupovini S8 ili S8+ mobitela. Specifičnog dizajna sa 360 stupnjeva surround zvukom, ovaj zvučnik idealan je za uživanje u glazbi gdje god se nalazili. Uz to svijetli u različitim bojama i može se puniti bežično.

Drugi razlog je što kupovinom na Bazzaru možete dokupiti i Protecto jamstvo za puknuće ekrana na jednu ili dvije godine. Bez obzira na to što je riječ o vrhunskom izdržljivom staklu, znate i sami što se sve s mobitelom može dogoditi.

Treći razlog je kupovina preko tportala jer samo uz kupon TPORTAL10 ostvarujete 10 posto popusta na sve proizvode iz ponude. Svoj novi Samsung izaberi ovdje