ONI SU OBILJEŽILI GODINU

Pet najtraženijih smartphonea u 2013.

06.12.2013 u 10:01

Bionic
Reading

Pametni su telefoni tijekom 2013. postali neophodni za život. Osim što pričamo i šaljemo SMS-ove, pomoću njih obavljamo poslove u hodu, visimo na društvenim mrežama, snalazimo se u nepoznatim mjestima...

Postoje mnoge rasprave o tome koji je najbolji, a mi vam otkrivamo koje su uređaje Hrvati najviše kupovali u 2013. u HT-ovom webshopu.

Konkurencija je ove godine bila žestoka, stoga u top pet ulaze oni koje smo uvijek rasprodali sve do zadnjeg komada i morali naručivati još i još i još...

Top 5 najtraženijih mobitela u 2013. godini

Ovogodišnji šampion na tržištu se pojavio u travnju ove godine i od tada ruši sve rekorde u prodaji. Korisnike je posebno osvojio velikim kapacitetom baterije i vrlo dobrom kamerom u odnosu na cijenu.

Ako ste ranije koristiti Sony, vrlo ćete se lako prilagoditi ovome uređaju jer su njegove aplikacije usklađene sa dosadašnjim modelima. U tarifi Plan za surfanje L on će vas koštati samo osam kuna, i još ih ima na zalihama.

Najpopularnija od svih Lumija i najtraženiji uređaj s operativnim sustavom Windows Phone. Po svojim bojama prepoznatljiva je svuda, a uz uređaj dostupna je dodatna maskica na poklon. Uređaj je idealnih veličina koje pristaju svakoj ruci.

Posebnost ekrana je to što u postavkama moguće uključiti veliku osjetljivost i njime se može koristit i kada nosite rukavice. U tarifi Plan za surfanje L koštat će vas samo osam kuna, stoga požurite.

3) Alcatel One Touch Idol

Najlakši 4,7-inčni (11,9 centimetara) smartphone s Androidom oduševit će svojom lakoćom kada ga prvi put uzmete u ruku. Osim toga, Idol nudi neke zanimljive funkcije i rješenja, poput velikog ekrana i predinstaliranih aplikacija za društvene mreže Facebook, Twitter, Google+ i LinkedIn.

Ekran ovoga uređaja vrlo je dobro ocijenjen, a posebno za istaknuti je vidljivost pri suncu koja je odlična. Najbolja od svega je cijena, jer za ovakav uređaj potrebno je izdvojiti samo 348 kn u tarifi Plan za surfanje L

Najtanji smartphone na svijetu uređaj je itekako vrijedan pažnje. Neki za njega kažu daj je najljepši uređaj s Androidom, što je prilično čudno za Huawei koji do sada nije osobito vodio računa o dizajnu. U svojoj kategoriji definitivno je osvojio kupce.

Elegantan je, moderan i uvjerljiv, a cijenom dostupan svima kojoi traže uređaj s podjednakim karakteristikama. U HT-ovom webshopu možete ga kupiti za 348 kn uz tarifu Plan za zabavu XL

Nakon što je prošle godine najboljim mobitelom proglašen Samsung Galaxy S III, ove godine u Samsungu su se odlučili lansirati njegovu dimenzijama i opsegom manju verziju.

Sa starijim bratom Samsung S III mini dijeli samo dizajn, ali je idealan za sve one kojima je Samsung S III dimenzijama prevelik. Kupci su prepoznali performanse ovoga uređaja i izvrsne specifikacije koje ima ovaj uređaj srednje klase. Možete ga nabaviti već od 98 kuna uz tarifu Plan za zabavu XL