fenomenalno mobilno iskustvo

Pametni telefoni Samsung Galaxy A serije garantiraju nezaboravne ljetne trenutke

18.07.2022 u 16:05

Bionic
Reading

Ljeto je, a već i ptice na grani znaju da je upravo to razdoblje obilježeno mnoštvom aktivnosti koje ćemo zasigurno htjeti zabilježiti

Počevši od raznih festivala, odlaska na more pa sve do jednostavnog izležavanja i uživanja u slobodnom vremenu, novi Samsung pametni telefoni Galaxy A53 i Galaxy A33 spremni su za maksimalno korištenje ovoga ljeta. Ova dva modela na tržištu se ističu svojim inovacijama i mogućnostima te osiguravaju novu razinu korisničkog iskustva u koje će se zaljubiti svaki korisnik.

Jedna razlika, pregršt mogućnosti

Jedina razlika između ova dva mobilna uređaja iz A serije je veličina zaslona. Galaxy A53 donosi proširivi 6,5-inčni Super AMOLED zaslon uz brzinu osvježavanja od 120 Hz za impresivno iskustvo, dok Galaxy A33 pruža 6,4-inčni Super AMOLED zaslon s brzinom osvježavanja od 90 Hz. Iako bi sunčani dani mogli otežati vidljivost zaslona, uz novu A seriju takvih problema neće biti. Naime, inteligentni algoritam osigurava da se zaslon prikazuje u živopisnim detaljima, čak i u vanjskom okruženju. Kamo god da se odlučite otići ovoga ljeta, imat ćete maksimalni vizualni doživljaj bilo gdje, bilo kada.

Superbrzo punjenje

Ako je vaša ljetna destinacija udaljena satima, možda i danima, oko trajanja baterije nećete imati brige. Galaxy A serija sada je opremljena baterijom kapaciteta 5000 mAh2 koja traje i do dva dana uz podršku za superbrzo punjenje od 25W – tako da bezbrižno možete uživati u putovanju uz igrice, gledajući serije i još mnogo toga. Uz dugotrajnu bateriju, dobit ćete pregršt memorije za pohranu svojih uspomena. Uz 128 ili 256 GB unutarnje memorije za sve fotografije i videozapise snimljene ovoga ljeta, plus podršku za mikro SD karticu do 1 TB, otvara se obilje prostora za pohranu svojih dragocjenih trenutaka. Isto tako, zahvaljujući sjajnoj kameri koja je uvijek oštra i mirna te s višestrukim objektivima, ljetne fotografije, portrete i selfije dižete na višu razinu. Snažna umjetna inteligencija funkcije Photo Remaster poboljšava iskustvo kako biste odmah mogli popraviti svoje fotografije jer će ovi pametni telefoni pomoću umjetne inteligencije u svega par sekundi složiti idealne postavke osvjetljenja i rezolucije.

Sigurnost najosjetljivijih informacija

Poboljšani Portrait Mode način rada bilježi dubinu i obrise subjekta fotografije s dvostrukim prednjim kamerama i moćnom umjetnom inteligencijom. Kako bi sve fotografije bile sigurne i zaštićene, A serija ima ugrađeni otisak prsta na zaslonu što će omogućiti trenutačnu prijavu u svoje aplikacije i mrežne stranice bez ugrožavanja sigurnosti. Uz sigurnosnu platformu Samsung Knox, čuvate sigurnost svojih osobnih fotografija, videozapisa, datoteka, aplikacija i podataka u Sigurnoj mapi. Dodavanjem lozinke ili otiska prsta, osigurat ćete da samo vi imate pristup svojim podacima. Upravo platforma Knox, koja je tvornički ugrađena u hardver i softver telefona, donosi višeslojnu sigurnost najosjetljivijih informacija štiteći ih od zlonamjernog softvera i prijetnji.

Nova Samsung Galaxy A serija nudi fenomenalno mobilno iskustvo dostupno za svačiji džep, kako veličinom i težinom, tako i cijenom. Uživajte u naprednom, inovativnom korisničkom iskustvu uz najnoviju Galaxy A seriju uređaja.

Ponuda koja će ovo ljeto učiniti nezaboravnim, iskoristite fantastičnih 20%* popusta na Galaxy A53 ili A33. Ponuda traje do 31. 07.2022. ili do isteka zaliha. Više informacija o promociji možete pronaći na poveznici.

Dodatne povlastice

Kupnjom uređaja iz Galaxy A serije do 1. ožujka 2023. imate mogućnost uživati u dva mjeseca korištenja YouTube Premiuma bez prekida. Dodatno, uz kupnju uz Galaxy A33 ili A53 5G sinkronizirajte svoju galeriju uz OneDrive i uživajte u 6 mjeseci OneDrive pohrane u oblaku od 100 GB. Ponuda je dostupna do 31. ožujka 2023.