IZMJERI, PA OPERI

Pametni telefon zna koliki vam je

28.01.2013 u 19:59

Bionic
Reading

Prepucavanje čiji je veći moglo bi se promijeniti - pojavila se aplikacija koja ne samo mjeri vašeg veseljka, već ga može usporediti s drugima i preporučiti veličinu kondoma

Upravo je potonje glavna svrha aplikacije 'Condom Size', koja se nedavno pojavila u App Storeu, kažu u tvrtci VSM Enterprises, koja ju je osmislila.

Aplikacija je kompatibilna s iPhoneom 3GS, 4, 4S i 5, iPodom touch i iPadom. Dostupna je i za Android u dućanu Google Play. U obje trgovine košta nešto manje od šest kuna.

Da bi ju mogli preuzeti i koristiti, morate biti stariji od 17 godina. Osim što vam preporuči kondom, može vas poučiti i kako ga obući.

Kako obavljate mjerenje? Pa, prvo trebate dovesti pitona u ukrućeno stanje. Potom ga prislonite uz mjerilo na zaslonu (u inčima ili centimetrima, što vam već bolje odgovara). Za mjerenje obujma trebat ćete ipak špagu ili krojački metar. Kao i neko dobro sredstvo za čišćenje za pametni telefon.

Kad ga izmjerite, aplikacija će vas uputiti na obližnje trgovine s kondomima, kao i niz zabavnih podataka i korisnih savjeta. Pretpostavljamo kako prvo još nije dostupno kod nas, pa vam preostaje zabavljanje s ovim drugim.

Inače, prema rezultatima istraživanja koja navodi Daily Mail, prosječna veličina penisa u SAD-u je 12,9, a u Velikoj Britaniji 13,9 centimetara. Kod nas je, kažu, taj prosjek 14,7 centimetara.