PRIPREMITE SVOJ TIM

Osvojite 10.000 dolara na Shift Hackathonu!

04.04.2014 u 06:37

Bionic
Reading

Od danas je moguće slati prijave za Shift Hackathon, 24-satno programersko natjecanje uoči Shift Konferencije, koje će se održati 2. i 3. lipnja u Splitu. Zahvaljujući ovom natjecanju koje prethodi Shift Konferenciji, mladi i talentirani programeri imat će priliku iskazati svoje znanje i sposobnosti u utrci za jednu od vrijednih novčanih nagrada čiji je ukupan iznos 10.000 američkih dolara

Prijave za Hackathon su otvorene od 1. travnja do 18. svibnja. Sve što trebate učiniti jest okupiti tim ne veći od 5 članova i prijaviti se putem obrasca na službenoj web stranici konferencije. Kandidati koji su ušli među 15 najboljih timova bit će obaviješteni e-mailom najkasnije do 26. svibnja.


Ovo uzbudljivo maratonsko natjecanje trajat će 24 sata bez pauze, a natjecatelji će imati zadatak razviti potpuno novu aplikaciju u skladu s temom koja će biti definirana prije početka natjecanja. Nakon završetka natjecanja, timovi koji su uspješno izvršili svoj zadatak imat će na raspolaganju dodatne 3 minute kako bi osvojili naklonost stručnog žirija i izborili svoje mjestu među tri najbolja tima. Tim koji osvoji prvo mjesto ponijet će kući čak 5.000 dolara! Za drugo mjesto predviđena je nagrada u iznosu od 3.000 $, dok će tim koji osvoji treće mjesto biti nagrađen s 2.000 $.

Uz bogate novčane nagrade, pobjednike očekuje i pripadajuće mjesto pod reflektorima. Sva tri pobjednička tima će predstaviti svoje projekte na Shift Konferenciji ispred više od 1000 sudionika, a tom prilikom će im biti i službeno uručene nagrade. Osim publike, predstavljanju projekata i dodjeli nagrada svjedočit će i neki od najutjecajnijih ljudi iz IT industrije, kao i svjetski poznati tehnološki i poslovni mediji poput Entrepreneura, Mashablea i The Next Weba!

Više o uvjetima prijave i pravilima natjecanja možete pročitati na službenoj web stranici Shift Konferencije. Shift konferencija djeluje već treću godinu za redom, a ove godine su je već podržali Microsoft, PBZ Croatia osiguranje i Cisex.