A serija pametnih uređaja

Oslobodite svoje mladenački duh ovog ljeta uz pametne telefone

25.05.2022 u 09:31

Bionic
Reading

Svima nam se barem jednom u životu dogodilo da prilikom snimanja nekog full bitnog događaja popunimo apsolutno svu slobodnu memoriju koja nam je preostala i osjećamo se kao da nas je mobitel izdao u najbitnijem trenutku. Ili još gore – fotografije iz noćnog izlaska toliko mutne da ništa ne možemo objaviti na Instagram!

Kako društvene mreže ne bi patile zbog manjka sadržaja iz našeg privatnog života, Samsung je pri kreiranju A serije pametnih uređaja mislio na apsolutno sve i tako su nastali pametni telefoni po mjeri baš svake mlade osobe – Galaxy A33 i Galaxy A53. Ovi uređaji definitivno će biti odličan upgrade i podići tvoje profile na društvenim mrežama na više razinu.

Baterija koja traje

Ako ti se slučajno dogodi da zaspeš, a ne staviš svoj mobitel na punjenje kako bi ujutro bio spreman za cjelodnevno surfanje – nemaš brige! Galaxy A33 i A53 imaju bateriju koja traje i traje, stoga nema potrebe stavljati mobitel prije spavanja na punjenje kako to inače biva s drugim uređajima. Bezbrižno možeš tipkati na mobitelu do čak dva dana, a kada tvoj uređaj isprazni, ukopčaš ga na superbrzo punjenje do 25 W tako da se o postotku baterije uopće ne moraš brinuti. Možeš se jedino prepustiti binge-watchingu Netflixovih serija. Na tebi je samo da izabereš između veličine zaslona što je jedina razlika ova dva uređaja. Zaslon Galaxy A53 dolazi u veličini od 6,5-inča s brzinom osvježavanja od 120 Hz, a kod Galaxy A33 uređaja on iznosi 6,4-inča s brzinom osvježavanja od 90 Hz.

Uspomene iz noćnog kluba nikad bolje

Ono što ove mobitele čini posebnim je njihova kamera zbog koje ćeš htjeti rokati selfije all the time. Inovativna kamera nove Galaxy A serije s korištenjem AI tehnologije čini svaku fotografiju fantastičnom – čak i u noćnom klubu. Ova serija će se automatski prilagoditi za stvaranje svijetlih i jasnih videozapisa jer ima Night Mode način rada koji sintetizira do 12 prikaza odjednom tako da noćne fotografije izgledaju svijetlije. Ako ti se dogodi da uslikaš odličnu fotku uz Portrait Mode koji sada ima poboljšani način rada s dvostrukim prednjim kamerama i moćnom umjetnom inteligencijom, a nešto ti je zapelo u kadar, Samsung je uveo funkciju Object eraser pomoću koje možeš ukloniti nepoželjne objekte u pozadini. Što se memorije tiče, ne moraš biti u strahu da će ti usred snimanja videa iste i ponestati. Možeš čak birati između 128 ili 256 GB unutarnje memorije i podršku za mikro SD karticu do 1 TB što znači da ćeš imati masu mjesta za sačuvati svoje uspomene.

Zaštita za selfije

Svojim BFF-ovima moći ćeš slati hrpu snapova jer ovi Samsung uređaju imaju Fun Mode način rada što će dodatno začini korištenje Snapchata i sakupljanje vatrica jer se filteri redovito ažuriraju. Bliži se ljeto, a uz ove uređaje imat ćeš najbolje selfije s ekipom s mora ili s bazena jer su sada otporni na prolijevanje, pljuskanje i prskanje. Privatnost je na prvom mjestu zato mobiteli imaju ugrađen senzor otiska prsta na zaslonu za trenutačnu prijavu u svoje aplikacije, a sve svoje selfije čuvaš u Sigurnoj mapi uz sigurnosnu platformu Samsung Knox obrambene razine koja štiti sve tvoje podatke od zlonamjernih napada.

Uz široki spektar mogućnosti ovih uređaja, imat ćeš najkul sadržaj i postati pravi influencer. Nevjerojatne performanse ovih pametnih telefona oduševit će sve tvoje pratitelje na društvenim mrežama.

Dodatne mogućnosti

Da bi stvar bila još bolja, ako kupiš Galaxy A33 i A53 do 1. ožujka 2023., dobit ćeš dva mjeseca besplatnog probnog korištenja YouTube Premiuma što znači da ćeš moći uživati u svakoj pjsemi najdražeg benda i gledati omiljene YouTubere bez prekida. Uz to, bezbrižno ćeš 6 mjeseci uživati u OneDriveu gdje ćeš moći pohraniti svoje fotke i videe. Ponuda je dostupna do 31. ožujka 2023., a više informacija potraži na: https://www.samsung.com/hr/offer/one-drive-promo-2022/.