BLACK FRIDAY

Osam aplikacija za Android koje možete ugrabiti na popustu

30.11.2014 u 19:12

Bionic
Reading

Dan nakon Dana zahvalnosti u Sjedinjenim Državama vrijeme je kad se puno toga može naći na popustu. Poput, recimo, ovih aplikacija za Android

Call of Duty: Strike Team
Redovna cijena: 6,99 dolara (39 kuna)
Popust: 3,99 dolara (22 kune)

U sklopu promotivnog tjedna u Googleovoj trgovini Play je naslov iz poznate franšize, posebno prilagođen za mobitele i tablet računala. Možete u potpunosti odrediti što će vaš vod imati i koristiti, prije no što ih povedete u boj u raznolikim okruženjima. Posebna je po tome što možete mijenjati perspektivu, iz prvog u treće lice.

Jimi Guitar
Redovna cijena: 3,99 dolara (22 kn)
Popust: 1,99 dolara (11 kn)

Posebnim popustom autori ove gitarističke aplikacije obilježavaju rođendan legendarnog Jamesa Marshalla Hendrixa. Nudi autentične zvukove, mogućnost sviranja kao na pravoj gitari, modove u kojima ne možete falširati, odnosno možete naučiti akorde omiljene pjesme, štimer, tražilicu... Sve što trebate za sate i sate zabave.

Knock-Knock
Redovna cijena: 4,13 dolara (23 kn)
Popust: 2,12 dolara (12 kn)

Tri generacije Lodgerovih žive u kolibi. No, u zadnje vrijeme zidovi kao da plešu prateći nešto što se pomjera u tami, a s tavana stiže jezivo režanje. Jesu li to halucinacije ili ostaci mračne tajne? Otkrijte.


Meeting Minutes Pro
Redovna cijena: 3,99 dolara (22 kn)
Popust: 1,99 dolara (11 kn)

Jednostavna aplikacija za organizaciju, spremanje i praćenje sastanaka, njihovih sudionika, dnevnih redova, rasprava i tome slično. Nudi brojne značajke i mogućnosti za povećanje produktivnosti i lakše snalaženje s dnevnim rasporedom.

Deep Dungeons of Doom
Redovna cijena: 4,99 dolara (28 kn)
Popust: 1,99 dolara (11 kn)

Zakoračite u duboku, mračnu tamnicu ako se usudite. Ovo je igra samo za hrabre, kažnju njeni tvorci. Čekaju vas čudovišta, trebat ćete biti vješti i domišljati kako bi ih porazili. Kao nagradu očekujte uvrnuta i divna blaga. Možete igrati kao križar, vještica ili plaćenik.


Myth Defense LF
Redovna cijena: 3,49 dolara (19 kn)
Popust: 1,79 dolara (10 kn)

Igra u kojoj se branite od nadirućih napadača koristeći oružje i alkemiju. Nudi nasumično generirane mape, kampanje i još puno toga. Podržava zaslone svih rezolucija, no preporuča se igranje u HD-u.

Cinema FV-5
Redovna cijena: 4,99 dolara (28 kn)
Popust: 2,49 dolara (14 kn)

Profesionalna aplikacija za video kameru, koja vam pod prste stavlja mogućnost ručnog upravljanja.

The Sagas of Fire*Wolf
Redovna cijena: 9,99 dolara (55 kn)
Popust: 6,99 dolara (39 kn)

Djelo autora serijala GrailQuest Herbieja Brennana. Nakon izgona iz svog barbarskog sela, Fire*Wolf kreće u divljinu. Tamo će se susresti s brojnim opasnostima i doznati istinu o svom porijeklu.

Izvor:Android Tapp