UPOZNAJTE DRUNK RUNNER

Oprez, ova domaća igra izaziva momentalnu ovisnost!

14.07.2014 u 13:09

Bionic
Reading

Nabildani frajer, polugoli ženski likovi, kondomi, alkohol u potocima i ostale niske ‘muške’ strasti bile su misao vodilja domaće ekipe pri izradi njihove mobilne igre Drunk Runner. Izgleda da je kombinacija ubojita jer korisnici igru skidaju kao sumanuti

Od prije tjedan dana je na Google Play-u i App Store-u dostupna besplatna igra za mobitele i tablete Drunk Runner. Uradak je djelo domaćih programera, mladih zagrebačkih ekonomista Ivana Jelaske i Tina Banožića, koji su svoju podužu fazu izlazaka odlučili pretočiti u zabavu na pametnim telefonima.

Igra je u nepunih tjedan dana skinuta preko 10 tisuća puta te je dospijela u TOP 10 besplatnih aplikacija.

Igra Drunk Runner

Glavni lik zamišljen je tako da mora izbjegavati različite prepreke, a svaka nova runda pića, koje pritom ispija, čini ga sve ‘veselijim’, zbog čega je igraču sve teže upravljati njime. Cilj je ostati što duže živ, odnosno pokupiti što više zlatnih šampanjaca. Uz to, sve igrače nasmijati će razni detalji, kao što su Gangnam style ples, dinosaur, let u oblacima, seksi ‘anđelice i ‘vražice’ te zaštita od prepreka u obliku kondoma. Posebna zanimljivost je i multiplayer opcija, u kojoj možete igrati protiv Facebook prijatelja ili slučajnih igrača, koji se u tom trenutku zateknu online.

Igru Drunk Runner možete besplatno preuzeti s Googleove Trgovine Play te Appleovog App Storea