ODLIČAN LAUNCHER

Ono što Mozilla sprema za Android izgleda doista predivno

06.02.2014 u 19:38

Bionic
Reading

Mozilla je u suradnji s EverythingMe jučer demonstrirala nadolazeći Androidov 'launcher' nazvan po njezinu internetskom pregledniku Firefox. Kompanija želi pružiti još jednu svježu sliku Androida i funkcionalnosti za korisnike koja stiže s Firefox Launcherom

'Radimo zajedno kako bismo pružili najbolje moguće iskustvo weba svim ljudima - neovisno o lokaciji, platformi ili uređaju', stoji u službenom blogu kompanije. Sam launcher trebao bi korisnicima omogućiti lakše otkrivanje sadržaja koji žele u svakom trenutku, a koji je pak optimiziran u odnosu na način na koji se koristi uređaj.

Aplikacija se integrira adaptivnim pretraživanjem s EverythingMe s internetskim preglednikom Firefox za Android za posebno i prilagodljivo iskustvo weba za krajnjeg korisnika, a sve to na način koji je istovremeno intuitivan i zabavan.

Za sada Firefox Launcher nije stigao u beta fazu razvoja, no kompanija je svejedno odlučila podijeliti screenshot kako će to otprilike izgledati. Recimo samo kako jedva čekamo na ovo.