provjerite popis

Od vježbanja do mentalnog zdravlja: Apple je složio posebne liste aplikacija za ljude u samoizolaciji

18.03.2020 u 12:44

Bionic
Reading

Lista uključuju različite aplikacije za produktivnost, vježbu te naravno - komunikaciju s bližnjima

Nakon što je zbog širenja koronavirusa u SAD-u zatvorio sve službene dućane, Apple nastoji pomoći korisnicima s prijedlozima za aplikacije koje će im pomoći pri svakodnevnom životu u samoizolaciji.

Ako učite kod kuće, tu su Google Classroom, Epic! i Quizlet.

S obzirom na naputke o društvenom udaljavanju, Apple je složio listu aplikacija za videorazgovore. Za kontaktiranje najbližih i prijatelja, američki proizvođač predlaže aplikacije poput House Partyja, Snapchata, Marco Poloa i naravno - Facetimea.

Ako radite od kuće, Apple je predložio da koristite Microsoft Teams, Cisco Webex Meetings i Slack. Ove aplikacije pomažu pri komunikaciji među kolegama, a imaju i mogućnost održavanja telekonferencija.

Ako vježbate od kuće, tu su aplikacije koje bi vam mogle pomoći, uključujući i Wakeout!, Nike Training Club i Zova. Ako preferirate meditaciju, tu je Shine, Balance i Ten Percent Happier Meditation.

Za opuštanje uz zvukove imamo Relax Melodies, Endel i Portal, a za jogu tu su Asana Rebel, Yoga & Meditation by Glo te Yoga Studio. Ako pak nastojite smiriti emocije, tu su Reflectly, Moodnotes i Jour.

iPhone 11 slike uređaja Izvor: tportal.hr / Autor: Damir Rukavina