PROCURILE INFORMACIJE

Novo proširenje za Destiny zvati će se 'Rise of Iron'?

22.05.2016 u 10:42

Bionic
Reading

Bungiejeva svemirska pucačina uskoro bi mogla dobiti novo proširenje. Izvori bliski poznatom developeru potvrdili su da je nedavno 'procureni' igrin poster doista mogao biti 'prava stvar'

Ako je vjerovati izvorima s Reddita, kao i samom izvoru na Kotaku, nova ekspanzija za Destiny nosit će ime Rise of Iron. Ekipa koja je potvrdila autentičnost ovog postera, piše poznati blog, dolazi iz samog Bungieja, što čitavoj priči daje kakav-takav kredibilitet.

Activision je prošle godine potvrdio kako radi na novoj ekspanziji koja će biti veća od House of Wolvesa i Taken Kinga te koja će u igru dodati još jednu regiju, mnogobrojne raidove te nova uzbudljiva oružja.


Sad, ako pogledamo poster, na njemu je vidljiv lik koji u rukama drži velik čekić. Ovo bi mogao biti upravo taj novi tip oružja o kojem je bila riječ.

Bilo kako bilo, dolazak novog proširenja za popularnu i poprilično ambicioznu igru iz Bungieja nešto je čemu se obožavatelji doista mogu radovati. Već je dulje poznato kako, naime, mnogi igrači jednostavno nemaju što raditi te polako napuštaju igru, no ovaj dodatak trebao bi čitavu situaciju popraviti.

Da budemo jasni, Activision ne bilježi dramatični pad korisnika. Štoviše, nedavno su se pohvalili da je igra dosegla, pazite ovo, trideset milijuna registriranih korisnika.