BIČ BOŽJI STIŽE NA PC

Novi Total War bavit će se Hunima

29.09.2014 u 07:30

Bionic
Reading

Creative Assembly službeno je objavio rad na najnovijem nastavku kultnog serijala Total War

Creative Assemblyeva Total War dobiva novi nastavak. U slučaju da ste se ikad zapitali kako je to biti hunski vojskovođa, Total War: Attila dat će vam odgovor. Igra bi se trebala baviti vremenskim razdobljem paralelnim s padom Rima te se (pogodili ste) koncentrirati na vojne pothvate Atile.

Po već etabliranoj tradiciji, novi Total War bit će PC ekskluziva. Igra je najavljena za 2015., a njezin prvi trailer možete pogledati već danas.

Total War: Atilla reveal trailer


Autori igre tvrde kako će Atilla biti najmračniji Total War do sada. Taktike kojima ćete se koristiti širit će se od uništavanja nastambi kako ih neprijatelj ne bi mogao iskoristiti, do produljenih opsada koje će izravno utjecati na izgled bojišta. Primjerice, ako pred gradom stojite dovoljno dugo, vidjet ćete kako zidovi počinju propadati, kako se kuće polako urušavaju te kako produljena opsada nemilosrdno uništava neprijateljski moral.

Senior dizajner Simon Mann tvrdi kako se novi Total War vrlo lako može nazvati survival-strategijom - pogotovo uzmemo li u obzir neke od dostupnih igrivih fakcija. Ako ste Rimljanin, recimo, sve što ćete htjeti napraviti je izdržati čim dulje, dok će Saksonci biti prisiljeni na preživljavanje i sukobljavanje s konkurencijom.

'Survival-strategija', ha? Ovo zvuči dobro!