VODOOTPORNO I SEKSI

Novi Sonyjevi sportski Walkmani ne boje se vode

29.04.2017 u 08:38

Bionic
Reading

Nova Sony Walkman serija WS620 s bežičnom Bluetooth tehnologijom spada u takozvanu sportsku seriju koju sačinjavaju modeli NW-WS623 (4GB) i NW-WS625 (16GB)

Oni su stvoreni da bi izdržali sve uvjete vježbanja, uključujući i ekstremne temperature od -5 do 45 °C. Otporni su i na sitne čestice prašine (rating IP6X), što ih čini prikladnima za plažu i za slatku ili slanu vodu, jer se mogu uroniti i do 2 m dubine na 30 minuta.

Novi Walkman uređaji imaju ergonomski dizajn, što znači da su kompaktniji, tanji i lakši te čak 35 posto kompaktniji od modela iz serije WS610. Dostupni su u crnoj, plavoj, limeta žutoj i sivkasto bijeloj boji, a zahvaljujući unaprijeđenom obliku, prianjaju glavi bez obzira na kretnje.

Prvi put kod vodootpornih Sony Walkman playera na raspolaganju je tehnologija za kontrolu buke Ambient Sound koja omogućava da bez skidanja uređaja i prekida treninga, korisnik čuje zvukove iz okoline. U ponudi je opcija Quick Charge koja omogućava punjenje playera za 3 minute, koji omogućuje produžetak rada za sat vremena. Standardno punjenje pruža 12 sati slušanja.

Player je moguće povezati s računalom, prebaciti datoteku bez korištenja drugih uređaja. Druga opcija je povezivanje telefona preko Bluetooth i NFC one-touch standarda te streaming playliste s telefona.