SAMO U PONUDI HT-A

Novi Samsungov Tab S kreće i kod nas u prodaju

18.07.2014 u 14:56

Bionic
Reading

Hrvatski Telekom među prvima će u svijetu krajem svijeta ponuditi novi Samsungov tablet iz serijala Tab, s tipkovnicom i podrškom za LTE. Možete ga nabaviti i na rate

Kao što smo već pisali, Galaxy Tab S dimenzija je 247,3 puta 177,3 puta 6,6 milimetara. teži 465 grama.

Ima zaslon dijagonale 10,5 inča (26,6 centimetara), Super AMOLED Quad HD, razlučivosti 2560 puta 1600 piksela. Moguće ga je prilagoditi raznovrsnim uvjetima osvjetljenja, uz pomoć pametnog podešavanja prikaza slike, u ovisnosti od aplikacije koja se u tom trenutku prikazuje, kao i temperature boje okoliša te ambijentalne rasvjete.

Pogoni ga četverojezgreni procesor Qualcommov procesor Snapdragon 800, podržan s tri GB RAM-a. Za pohranu podataka GALAXY Tab S nudi 16 ili 32 gigabajta interne memorije, koju je dodatno moguće proširiti MicroSD karticama kapaciteta do 128 gigabajta. Baterija je kapaciteta 7900 mAh.


Ima dvije kamere: po dvije kamere: stražnja s osam, prednja s 2,1 megapikselom. Operativni sustav je Android 4.4.2 Kitkat.

Za kupnju se možete predbilježiti na stranicama Hrvatskog Telekoma

HT-ovi korisnici dobit će pristup paketu besplatnih aplikacija i igara koje dolaze s uređajem, kao što su Kindle for Samsung (nudi besplatnu knjigu mjesečno), Bloomberg Businessweek, Wall Street Journal, Economist, New York Times i Washington Post te sažetci magazina kao što su Vogue, Vanity Fair, GQ, Golf Digest, Glamour, Architectural Digest, Allure, Lucky, Wired i Self (dostupni tijekom šestomjesečnog promotivnog razdoblja).

Najmlađi mogu uživati u brojnim popularnim igrama lokaliziranima na hrvatski. Opremljen je i raznim aplikacijama za pomoć u svakodnevnom poslovanju, a povjerljivi poslovni podaci zaštićeni su posebnom tehnologijom čitača otiska prsta.

Omogućuje usporedan rad aplikacija i/ili programa, pa možete istovremeno surfati webom, gledati video sadržaje, razmjenjivati sadržaje, obavljati pozive... Sve ove značajke dostupne su i na WiFi i LTE verzijama uređaja.

Očekivana cijena tableta je 6098 kn. Postoji mogućnost i otplate na rate, uz ugovornu obvezu.

Galaxy Tab S