MojPosao

Novi poslovi za inženjere, specijaliste računalnih sustava i developere

13.05.2019 u 12:43

Bionic
Reading

Ovo su najnoviji IT oglasi prema odabiru portala MojPosao

Tvrtka Saop je već 32 godine vodeći pružatelj poslovnih programa i rješenja. Osim na hrvatskom, prisutni su i na slovenskom i na srpskom tržištu, a sada su u potrazi za srodnom dušom. Ako si proaktivna, komunikativna osoba s odličnim govornim, pisanim i prezentacijskim vještinama, u svom uredu imaju prazno mjesto koje čeka upravo tebe! Jedan od tvojih glavnih zadataka na poziciji Prodajni predstavnik (m/ž) bit će prodaja i prezentacija online računovodstvenog programa Minimax. Novom zaposleniku nude posao na neodređeno (uz probni rok na 6 mjeseci), redovita i stabilna primanja i nagradu za posebna postignuća. Pošalji im svoj životopis do 26.svibnja i pritom budi originalan – posebno su im dragi kreativci!

Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNET nastala je 1991. godine kao projekt Ministarstva znanosti i tehnologije Republike Hrvatske. U skladu sa svojom radoznalom, istraživačkom prirodom, ustanova je u potrazi za novim znanjem kojim će je obogatiti novi Specijalist računalnih sustava (m/ž). Pored uspostave cloud infrastrukture i nadzora rada uspostavljenih sustava, radni zadaci uključuju održavanje sustava i servisa. Kako bi ozbiljno konkurirali za posao kandidati moraju, između ostalog, imati 3 godine radnog iskustva i poznavati Linux i Windows operativne sustave, baze podataka, skriptna okruženja i mrežne tehnologije (TCP/IP,DNS), a poželjno je i posjedovanje certifikata iz područja sistemske administracije. Oglas ostaje aktivan do 17.svibnja.

KNB_ (Kanban d.o.o.) je mlad i entuzijastičan programerski tim koji cijeni humor, dobru kavu, kvalitetan kod, prijateljsku radnu atmosferu i dobru diskusiju. Počeli su 2012. godine, trenutno ih je 12, a uskoro bi se ta brojka trebala povećati. Traže novog kolegu na poziciji Full-stack Javascript developer (m/ž) koji za sebe može reći da je motivirani ''problem solver'', koji doista voli ono što radi i koji se ne boji zakoračiti u nepoznato. Tehnološki su fokusirani na Javascript, ali ne isključivo. Nađe se tu i ponešto legacy PHP-a i Rubyja, a za ubuduće naginju Elixiru. Projekti su im mahom custom-built web i mobilna rješenja za nekolicinu stalnih klijenata iz EU i SAD-a. Zvuči zanimljivo? Pošalji im svoj životopis do 21.svibnja i postani dio njihova tima!

Kompanija Skilja posvećena je pronalaženju načina koji će njihovim klijentima olakšati ili automatizirati postupak donošenja odluka. Naime, kako bismo donijeli određenu odluku, najprije moramo razumjeti dokument na kojemu se ta ista odluka zasniva i upravo u tom dijelu uskače Skilja! Tvrtka aktivno radi na proizvodnji softwera za razumijevanje dokumenata. Imaju urede u Freiburgu i Novigradu u kojem sada žele zaposliti novu osobu na poziciji QA Engineer (m/ž). Uz dizajn i implementaciju testova, debugging i definiranje korektivnih akcija, ovo radno mjesto uključuje i praćenje metrika o razini kvalitete. Zainteresirani kandidati moraju imati prethodno iskustvo u radu na razvoju softwerskih rješenja i posjedovati sposobnost pisanja jasnih i razumljivih test slučajeva. Novom zaposleniku nude mogućnost stalnog zaposlenja, stimulativna primanja i 25 dana godišnjeg odmora. Javite im se do 23.svibnja.

Elektronička tvrtka Xylon osnovana je 1995. godine i od tada se razvila u istaknutog igrača na tržištu ugrađene grafike, obrade slika i videa te umrežavanja. Njihova misija je proizvesti optimizirane IP jezgre za sve uređaje koje pokreće Xilinx razvojno okruženje i dizajnirati usluge koje unaprijediti učinkovitost dizajnera. Kako bi u tome uspjeli, treba im pomoć. Tvrtka trenutno traži zaposlenike na sljedećim pozicijama: Embedded Linux softverski inženjer – junior/senior (m/ž), Test inženjer – junior/senior (m/ž), C# .NET softverski inženjer – junior/senior (m/ž), Engineering Project Manager (m/ž), Inženjer za elektronički dizajn – junior/senior (m/ž) i FPGA hardverski inženjer – junior/senior (m/ž). Oglasi ostaju aktivni do 22.svibnja.