ZA PRODUKTIVNOST

Novi Philipsov monitor namijenjen je prijenosnicima s manjkom priključaka

03.07.2017 u 10:01

Bionic
Reading

Novi Philipsov 24-inčni monitor je posebno prilagođen za ultrabook laptope s ograničenom mogućnošću povezivanja, za fleksibilna radna mjesta ili dinamične korisnike. Novitet prenosi video i audio sadržaje, omogućuje povezivanje na internet ili intranet i to sve preko samo jednog SuperSpeed USB kabela

Monitor Philips 241B7QUPEB također omogućuje pristup svim periferijama koji su povezani na monitor kroz USB utor sa tri USB 3.0. priključka. S ugrađenim USB 3.0 utorom i ethernet kabelom, inovativni 241B7QUPEB monitor B linije omogućuje korisnicima da se povežu s njihovim laptopima (ili mobitelima) i prenesu sadržaj jednostavno i brzo na prostraniji zaslon.

Na ovaj način je vrlo lako povezati svu potrebnu periferiju kod korisnika iznimno tankih prijenosnika, koji u pravilu stižu s malo USB priključaka. Kako Philips napominje, jedini set periferije koji korisnici neće trebati priključiti su dodatni zvučnici, jer monitor stiže s dva integrirana rješenja. 

'Svjedoci smo sve veće konvergencije digitalnih medijskih platformi kao što su računala, prijenosna računala, pametni telefoni i tableti, ali i mobilna povezanost sve više raste. Za većinu poslovnih korisnika monitor je stalna platforma za prijenos sadržaja iz različitih uređaja. Fantastične mogućnosti povezivanja novog monitora je upravo odgovor na današnje potrebe poslovnih korisnika', objasnio je u priopćenju za medije Artem Khomenko, proizvodni menadžer Philips Monitors MMD Europa. 

Monitor s USB dockom donosi IPS zaslon razlučivosti 1.920 puta 1.080 piksela, a Philips posebno ističe njegovu upravljivost i ergonomiju. Tu su još i integrirane tehnologije flicker-free koja reguliraju osvjetljenje i smanjuje neugodno titranje sadržaja, ali i analiziraju sadržaj na zaslonu te optimiziraju kontrast, zasićenje boja, oštrinu slike i sl. 

Philips ističe kako je monitor dostupan u prodaji po preporučenoj cijeni od 2.099 kuna (bez PDV-a). 

Philips Docking Monitor Izvor: Promo fotografije / Autor: Philips