UŽASI

Novi foršpan za jezivi Resident Evil upoznat će vas sa strahom

18.08.2016 u 08:20

Bionic
Reading

Ako čeznete za igrama od kojih ćete poskakivati u stolici ili naslonjaču, Capcomov novi Resident Evil mogao bi postati dost' dobrim kandidatom... Osobito nakon što pogledate najnoviji foršpan

On nas upoznaje s nekoliko ključnih faktora uzročnika punjenja donjeg rublja. Za početak, tu je okruženje koje je jezivo i tjeskobno u jednom. Kao drugo, tu je glavni lik Ethan koji je sve osim spreman za užasne stvari koje slijede. Konačno, tu je stara baba, negativka koja vas slijedi i koja vam (nadamo se) hoće doći glave.

Ova tri faktora ujedinjuju se u novo iskustvo Resident Evila koje se čini puno ozbiljnijim i jezivijim od prijašnjih iteracija franšize.

Resident Evil 7 biohazard - "Lantern" Gameplay Trailer


Kako to izgleda u akciji? Bacite pogled na najnoviji teaser s Gamescoma, no, molimo vas, nemojte nam se žaliti da je prestrašan... Sad si samo još zamislite da ovaj užas igrate uz blagodati kacige za VR.

Resident Evil 7 Biohazard mogli smo isprobati na demou ekskluzivnom za PlayStation 4, a konačnu verziju moći ćemo piknuti na PC-ju, Xboxu One i spomenutoj Plejci 24. siječnja 2017. godine.