JOŠ JEDAN U NIZU

Novi domaći sajt s kuponima za popuste

13.12.2012 u 17:18

Bionic
Reading

CentarPopusta.hr nada se da će privući one koji proizvode i usluge žele plaćati kad ih kupuju ili realiziraju, umjesto unaprijed

U novom internetskom servisu CentarPopusta.hr tvrde kako nude personaliziranu uslugu za svakog posjetitelja i priliku povoljnije kupovine za ono što pojedincima zaista treba.

'Željeli smo na jednom mjestu okupiti i po gradovima razvrstati ponudu poslovnih subjekata iz najraznovrsnijih djelatnosti.

Očekujemo da će CentarPopusta.hr posjećivati svi koji ne žele ovisiti o kupovini u grupi, kao i oni koji žele platiti uslugu prilikom njezine realizacije, umjesto prilikom preuzimanja kupona', kaže Borna Segulin, autor i voditelj projekta CentarPopusta.hr.

CentarPopusta.hr objavljuje kupone ugovornih partnera portala MojKvart.hr. Trenutno obuhvaća više od 2.000 poslovnih subjekata.

Kupone za popuste preuzimate putem servisa CentarPopusta.hr, SMS-om ili tako što ćete ih isprintati. Proizvod ili uslugu plaćate na prodajnom mjestu.

O kvaliteti i raznovrsnosti ponude trenutno brine 15 zaposlenih, a u svakom trenutku bi trebalo biti aktivno više od tri stotine ponuda s popustima.