DOMAĆI URADAK

Nove aplikacije za Samsung na hrvatskom

  • Autor: M. W.
  • Zadnja izmjena 26.04.2013 16:34
  • Objavljeno 26.04.2013 u 16:07
Sunčica aplikacija

Sunčica aplikacija

Izvor: Screenshot / Autor: 32 bita

Nove hrvatske aplikacije za pametne telefone i tablete razvila je tvrtka 32 bita, a dostupne su putem trgovine aplikacija Samsung Apps. Besplatne su i namijenjene su svim uzrastima

Nakon Sunčice, prve hrvatske aplikacije za Samsungove SmartTV televizore, tim 32 bita razvio je tri nove aplikacije: Sunčicu Labirint, Sunčicu Osmosmjerku i Sunčicu Točkalicu

Sunčica Labirint igra je za najmlađi uzrast namijenjena razvoju grafomotoričkih sposobnosti i koordinacije. Cilj igre je pomoći Sunčici da pronađe put do zadanog predmeta.

Sunčica Osmosmjerka je igra za djecu od četiri do osam godina koja razvija prepoznavanje slova i vježba čitanje riječi, dok je Sunčica Točkalica igra u kojoj se spajanjem točaka treba otkriti skrivena slika.

Sve tri aplikacije dostupne su na uređajima Galaxy Note, Note II i Note 10.1. Sunčica Točkalica ujedno je dostupna i na uređaju Galaxy Note Wi-Fi 10.1.

I aplikacija Sraz je dostupna na svim platformama. Pitanja u igri prilagođena su nastavnom programu od trećeg do osmog razreda osnovne škole te pružaju mogućnost nadmetanja s protivnikom, što je čini posebno zanimljivom u odnosu na druge obrazovne igre.

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!