SNOOZE

Nova zanimljiva značajka dolazi u Gmail za Android

  • Autor: Damir Rukavina
  • Zadnja izmjena 28.04.2018 16:54
  • Objavljeno 28.04.2018 u 16:54
tportal

Izvor: Screenshot / Autor: Google

Uoči redizajna web verzije popularnog Gmaila, Google je odlučio neke njegove značajke prebaciti u svoje mobilne aplikacije

Googleov Gmail za web prošao je kroz dugo očekivani redizajn, pokupivši brojke korisne značajke Googleove mobilne aplikacije Inbox. Nakon što je na web stigla značajka snooze, Android Police je primjetio da ona stiže i na mobilni Gmail, no bar za sad - samo za Android.

pomaknite granice

Odabrali smo deset alata za Gmail koji će vam itekako koristiti

Pogledaj galeriju
11

O čemu se radi?

Ako imate Snooze u klijentu, on neće imati svoju zasebu ikonu kao što je to bilo u Inboxu. Snoozeu u Gmailu pristupate tapom na tri točkice u gornjem desnom dijelu poruke. Kada tapnete na njih, pa na snooze, moći ćete izabrati koliko dugo želite odgoditi dolazak ove poruke - nekoliko sati, dana ili više. Ako vam niti jedan predloženi datum ne odgovara, uvijek možete upisati svoj.

Ako snooze koristite na webu, do njega dolazite klikom na sat koji se nalazi u novom lebdećem izborniku koji se pojavi kada mišem prijeđete preko poruke.

Snooze za Gmail na Androidu je dostupan samo jednom dijelu korisnika, što znači da se radi o postupnom aktiviranju po kojem je Google prepoznatljiv.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!