Razmišljaš o kupnji pametnog sata?

Nova generacija FITBIT pametnih satova je tu!

28.09.2020 u 09:51

Bionic
Reading

Prednarudžbe su u tijeku! Budi prvi koji će ih isprobati.

Razmišljaš o kupnji pametnog sata? Ne znaš koji odabrati i isplati li se uopće investirati u pametni sat i zašto? Dopusti da te razuvjerimo! Prije svega, da bi odabrao pametni sat koji je baš za tebe, moraš voditi računa o funkcijama koje želiš da taj sat ima. Mora se uklapati u tvoj stil i potrebe jer ipak je riječ o dugoročnoj investiciji.

Naposlijetku, dobro je da baterija traje čim duže i da je adekvatan omjer cijene i kvalitete. Ovih dana je stigla jedinstvena ponuda na Bazzar! Nova generacija FITBIT pametnih satova dostupna je samo na njihovom webshopu, a svakako se isplati baciti oko na nju.

Prvi iz ponude je novi član Fitbit obitelji, Fitbit SENSE pametni sat koji je puno više od toga. On je u principu “healthwatch”. Riječ je o modelu koji je u potpunosti prilagođen tvom tijelu, a osim što prati otkucaje srca i šalje obavijesti o preniskim ili previsokim otkucajima, mjeri razinu stresa. Može primati pozive, a možeš ga skinuti za točno jednu sekundu. Baterija na njemu se napuni za svega 12 minuta, a traje cijeli dan.

Dobra funkcija je i ta što ima senzor temperature kože na zglobu, a to je u zadnje vrijeme jako dobar podatak. Uz to, ima alata za bolje spavanje, ugrađeni GPS i vrhunskog je dizajna.

Uz SENSE model, prednarudžbu možeš obaviti i za Versa 3 pametni sat koji je ukratko tvoja motivacija na zapešću. Riječ je o satu s kojim je najlakše pratiti tjelesnu aktivnost i zdravlje. Uz GPS, ugrađen je i glasovni pomoćnik, a baterija traje 6+ dana s brzim punjenjem.

Uz dva pametna sata, dio nove linije FITBIT pametnih satova je i Inspire 2 tracker koji prati korake, sagorene kalorije, otkucaje srca, udaljenost i aktivnost u satima.

I jedan i drugi i treći model će se savršeno uklopiti u tvoje životne navike, jer mijenjanje samo jedne stvari, ili u ovom slučaju, uvođenje novosti, može promijeniti cijeli tvoj ritam na bolje. Treba napomenuti kako je razlika Fitbita i drugih brandova ta što Fitbit satovi otkucaje srca mjere čak i dok spavaš.

Prednaručiti sva tri modela možeš samo na Bazzaru i požuri biti prvi i isprobati ih jer količine su ograničene.