APEN A5

Nova digitalna olovka za iPad

  • Autor: I. C.
  • Zadnja izmjena 21.06.2012 10:46
  • Objavljeno 21.06.2012 u 10:29
Apen_A5

Apen_A5

Izvor: Promo fotografije / Autor: Apen

Proizvođač potrošačke elektronike E Fun izbacio je novi proizvod pod nazivom Apen A5 koji će, svima koji svoj iPad koriste kreativno, omogućiti lakšu i precizniju obradu grafike i teksta

Svaki imalo ozbiljniji rad na tabletu zahtjeva i određenu dozu preciznosti koju je teško dobiti upotrebom prstiju a čak i stylus olovke zbog debljine svog vrha često ne daju zadovoljavajuće rezultate.

Novi Apen A5 dizajniran je tako da izgleda i daje osjećaj pri upotrebi poput klasične kemijske olovke što omogućava potpuno prirodan rad bez potrebe za prilagođavanjem i usvajanjem novih radnih navika. Za razliku od klasičnih stylus olovaka koje rade na kapacitivnom principu i koje simuliraju dodir prsta te ih smeta svaki drugi dodir na krivom mjestu pri radu s olovkom A5 slobodno možete osloniti dlan na površinu zaslona što pridonosi lakoći i ugodnosti uporabe.

Olovka ima tanak vrh koji omogućava odličnu preciznost pozicioniranja kao i vidljivost dokumenta na kojem radite a položaj očitava prijemnik koji se umeće u iPadov 30-pinski konektor. Baterija u olovci omogućava 90 sati neometana rada, a olovka radi i ako koristite zaštitnu foliju protiv grebanja zaslona.

Uz olovku A5, za 99 USD, dolaze tri besplatne aplikacije kompatibilne sa svim uređajima iPad koji koriste verziju iOS-a 4.0 ili višu.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi