SPIDER CAMERA HOLSTER

Nošenje fotoaparata na revolveraški način

  • Autor: G. M.
  • Zadnja izmjena 02.11.2009 14:24
  • Objavljeno 02.11.2009 u 13:20
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Spider Camera Holster omogućava brzo i pristupačno odlaganje i nošenje velikih i teških SLR fotoaparata s objektivima

Spider Camera Holster je sustav zamišljen za povremeno odlaganje fotoaparata za vrijeme korištenja. Dakle, nije zamišljen da bi se fotoaparat prenosio, već samo odlagao između dva korištenja ili prilikom rada s više fotoaparata.

Jasno je da je sustav namijenjen korisnicima teških SLR fotoaparata koji se nerijetko koriste s više komada odjednom radi raspoloživosti objektiva raznih karakteristika u kratkom vremenu. Sustav također omogućava korisniku da oslobodi ruke tijekom korištenja fotoaparata ili da ih jednostavno odmori.

Spider Camera Holster


Spider Camera Holster se prodaje u komadu za 109 dolara ili u dijelovima i tada treba izdvojiti 85 dolara za metalnu futrolu, 30 dolara za remen, 25 dolara za pločicu koja se postavlja na aparat i sedam dolara za pin kojim se pločica na aparatu veže na futrolu. Prodaja u dijelovima ima smisla utoliko što se lakši (kompaktni fotoaparati) mogu objesiti i na remen hlača pa nema smisla kupovina remena – ostali dijelovi su nužni. Također treba imati na umu da teški SLR fotoaparat zahtijeva upravo remen kakav se nudi u sustavu Spider Camera Holster.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi