RADIONICA

Napravite sami vlastitu podmornicu!

02.03.2016 u 14:45

Bionic
Reading

Prva u novoj sezoni Radioninih radionica ne samo što će vas naučiti kako složiti uređaj koji funkcionira i kreće se pod vodom, već ćete dobiti priliku ga i testirati

Radionica Podvodna elektronika - Performans podmornica pod vodstvom Gorana Mahovlića bit će održana 19. i 20. ožujka od 14 do 19 sati u Radioninom labu na adresi Kruge 48/2. Otvorit će novu sezonu Radioninih radionica pod nazivom Nove energije interdisciplinarnosti

Radionica će sadržavati elemente robotike i elektronike. Polaznici će zajedno izrađivati uradi-sam verziju podmornice sastavljene od plastičnih cijevi. Pokretat će ju motori izvađeni iz dječjih igračaka, prepravljeni u vodootporne.

Nakon radionice polaznici će na jednom od zagrebačkih jezera napraviti prezentaciju radionice pod nazivom Performans podmornica, a dokumentaciju o izradi podmornice članovi Radione će dokumentirati na svojoj wiki stranici.


Elektroničar po struci i tehnički koordinator udruge Radiona, Goran Mahovlić radi godinama kao serviser informatičke i bankarske opreme. Bavi se hardverom i softverom, od hakiranja kineskih proizvoda, prenamjene raznih odbačenih uređaja do ozbiljnog igranja tehnologijom i programiranja mikrokontrolera.

Prijaviti se možete na e mail radiona.org@gmail.com. do 15. ožujka točno u ponoć. Svakako napišite nekoliko rečenica o sebi te navedite razloge prijave. Maksimalan broj polaznika je osam.

Kotizacija za članove Radione i nezaposlene iznosi 100 kuna, za ostale 150 kn.

Više:Radiona