mobilna revolucija

Nagradni natječaj! HT i Mobis.hr te nagrađuju – Osvoji novi, vrhunski Xiaomi Mi 10T!

13.11.2020 u 15:46

Bionic
Reading

HT i Mobis grupa te nagrađuju novim Xiaomi MI 10T! Prijavi se na nagradni natječaj od 13.11. do 18.11.2020. u ponoć i osvoji novi Xiaomi model vrhunskih performansi i dizajna

Evo kako možeš osvojiti Xiaomi MI 10T!

Jedna od glavnih značajki Xiaomi MI 10T uređaja je njegova fantastična kamera koja je pravi odabir za tvoj Instagram.

Novo normalno otkrilo je razne nove talente u nama. Fotkaj i pohvali se svojim novootkrivenim hobijem! Za sudjelovanje u Natječaju potrebno je u formi za prijavu na objavi o nagradnom natječaju stranice tportala.hr ostaviti fotografiju ili opis svog novootkrivenog hobija u doba novog normalnog!

Najkreativniji odgovor po odabiru stručnog žirija osvaja vrijednu nagradu.

Saznaj zašto svi žele Xiaomi MI 10T!

Mi 10T opremljen je s moćnim kamerama! Još jednom su uspjeli pogurati granice mogućeg s 64 MP kamerom koja je još responzivnija i moćnija. Uz nju ide i 5 MP makro kamera za odlične zoomirane fotografije te 13 MP ultra širokokutna kamera za vrhunske fotografije okoliša i 20MP selfie kamera.

Što se procesora tiče, u uređaj je ugrađen Qualcomm Snapdragon 865 koji je vrlo efikasan u obavljanju svih zadataka koje mu zadate, a savršeno nadograđen sa 6BG RAM-a i 128 GB interne memorije. Ovime ćete moći bez problema pohraniti sve omiljene fotografije i snimke. Čak 25% unaprijeđene performanse i 25% manja potrošnje baterije u isto vrijeme, uz poseban sustav hlađenja tvog uređaj.

Osim toga, Xiaomi Mi 10T nas uvodi u 5G eru na najbolji mogući način! Skidaj sadržaje s interneta nevjerojatnom brzinom jer podržava novi 5G Wi-Fi standard: Wi-Fi 6!

Xiaomi Mi 10T za kraj zaokružuje baterija od čak kapaciteta 5000 mAh opremljena tehnologijom brzog punjenja od 33W. Ova tehnologija omogućava ti da napuniš svoj mobitel do 100% za manje od sat vremena.

Ovaj smartphone je mnogo više od mobitela. On je mobilna revolucija koju sasvim sigurno želiš imati uz sebe!

Pravilnik natječaja

HT i Mobis grupa te nagrađuju novim Xiaomi MI 10T! Prijavi se na nagradni natječaj od 13.11. do 18.11.2020. u ponoć. Dobitnik je Stjepan Zelić, a njegovu prijavu donosimo u nastavku.