KONKURENCIJA WHATSAPPU

Na SnapChatu sad možete koristiti i video

02.05.2014 u 11:36

Bionic
Reading

Aplikacija Snapchat postala je popularna zahvaljujući tome što su njeni korisnici komunicirali slanjem fotografija. Iako je na te fotografije bilo moguće dodati tekst i crteže, ona do sada nije imala mogućnost slanja uobičajenog teksta. Nova nadogradnja čini to, ali i mnogo više...

'Rad na Snapchatu nas je naučio mnogo o tome što razgovore čini posebnima (...) naučili smo i da nas razgovor čini sretnijima kad je vizualan (...). Ispoštovali smo i istinsku prirodu pričanja, jer svaka priča ima kronološki slijed, početak sredinu i kraj. No, do danas smo imali osjećaj da je Snapchat servisu nedostajao jedan bitan dio razgovora - prisutnost', stoji na službenom blogu Snapchata.


Opisavši kako jednostavno ništa nije usporedivo sa znanjem da imate punu pažnju osobe s kojom pričate uveli su i uobičajeni chat, ali i video čavrljanje. Kako sve skupa izgleda pogledajte u filmiću koji slijedi:


Nema nikakve sumnje da Snapchat želi konkurirati WhatsAppu i drugim komunikacijskim servisima koji u posljednje vrijeme uživaju poveliku popularnost.