NOVITETI

Na Nintendovom Switchu čitat ćemo stripove

27.08.2018 u 13:37

Bionic
Reading

Tijekom studenog stići će nova aplikacija za igraću konzolu Nintendo Switch. Zvat će se InkyPen, koštat će osam dolara mjesečno i omogućit će nam čitanje stripova

Zasad još nije poznato čija će se sve izdanja naći u aplikaciji Inky Pen za igraću konzolu Nintendo Switch, ali iz Nintenda obećavaju kako će biti uvršteno na tisuće stripova više izdavača. Među njima bi se mogli naći manji nezavisni izdavači kao što su IDW i Valliant, ali ne i velika imena poput Marvela i DC-a.

InkyPen coming soon on Nintendo Switch! Izvor: Društvene mreže / Autor: InkyPen

Za samu konzolu Switch to će biti zanimljiv korak naprijed u razvoju. U samim počecima oslanjala se na poznata izdanja igara za konzolu poput Super Maria i Legends of Zelda. No, u proteklih godinu dana njen je katalog toliko narastao da se čini kako više nije pitanje hoće li neka igra biti u njega uvrštena već - kad.

Aplikacija posvećena stripovima (ali i aplikacije za streaming poput Hulu) ukazuju na to kako u Nintendu ozbiljno misle kad kažu kako Switch neće biti tek puka igraća konzola već uređaj koji će konkurirati PlayStationu 4 i Xboxu One, ali i tablet računalima poput Amazona Fire, piše Digital Trends.