PROMO

MSI X370: Dom za Ryzen

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: centro

Tražite matičnu ploču za najjači procesor današnjice? Eto je

MSI matična ploča već svojim punim nazivom MSI X370 Gaming Pro Carbon odaje kojoj je publici namijenjena: gejmerima, gejmerima i gejmerima. I to onima koji ne žale novca da si priušte najbolje.

Osim Ryzena, MSI main board desktop x370 može udomiti i A procesore sedme generacije, pa i Athlone za AM4, ali nekako vjerujemo da će golema većina kupaca u njemu udomiti Ryzen. Društvo će mu praviti DDR4-3200+ (OC) memorija, koja je Steel Armor tehnologijom odvojena od svega što bi joj moglo praviti smetnje. Ista tehnologija štiti i grafičke kartice (da, utori su za kartice (3), a ne karticu; podržana je Nvidia SLI i AMD Crossfire) kao i M.2 SSD diskove. Ovi zadnji su dodatno termalno izolirani, kako bi isporučivali optimalne performanse, a umjesto klasičnih SSD-ova možete koristiti Intel Optane memoriju.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: centro

Od vanjskih uređaja, možete priključiti… ha, sve se lijepo vidi na slici – nema potrebe da nabrajamo. Ipak, moramo spomenuti par jedinstvenosti: ovaj LAN priključak koji izgleda posve nedužno zapravo je Intelov Gaming LAN priključak: preko njega, sve informacije koje prenosite za igranja imat će prioritet u odnosu na nevažne stvari kao što je primjerice ažuriranja softvera – ono će lijepo čekati u redu. Ovo s desne strane su pozlaćeni priključci za one koji vole slušati zvuk „stare škole“ – analogno – a bez obzira spajate li zvučnike preko njih ili preko digitalnog SP/DIF-a, na raspolaganju je Audio Boost 4 with Nahimic 2 tehnologija za vrhunski zvuk.

Ono što se ne vidi: MSI gaming matična ploča spremna je za iskustvo virtualne realnosti; i za to se brinu dvije tehnologije: VR Ready i VR Boost.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: centro

I dok vam oči nisu pokrivene kacigom, možete uživati u vizualnom spektaklu mimo igara na monitoru: za to se brine Mystic Light Sync tehnologija, svojevrstan light-show kojim možete mijenjati presijavanje boja iz LED-ica – preko mobitela.

Jesmo li nabrojali sve što može ova MSI matična ploča za desktop računalo? Ma kakvi – ni izdaleka. Ostavljamo vama da se time pozabavite: valjda ćete stići pohvatati sve njezine mogućnosti kroz tri godine, koliko traje garancija…

www.centro.hr

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!